Ik ontdekte de kracht van orthomoleculaire voedingssupplementen en eiwitshakes – Het verhaal van Frauke

Als voormalig professioneel volleybalster was ik altijd al bezig met gezonde voeding. Voedingssupplementen en eiwitshakes waren niet vreemd voor mij, maar waren zeker zeker geen basisbegrip in mijn dagelijks leven. Voordat ik bij Corporella werkte, was ik goed bekend met de natuurlijke verzorgingsproducten van RainPharma, maar wist ik niet veel over de rest van hun assortiment. Echter, toen ik bij Corporella begon, volgde ik verschillende opleidingen en raakte ik geïnspireerd door verhalen van klanten en patiënten. Het werd tijd om het zelf uit te proberen.

Onlangs nog een terugblik in Het Nieuwsblad.

Kennismaking met het Smart Nutrition Project en Balance Program

Tijdens mijn volleyballcarrière was gezonde voeding alomtegenwoordig, maar de programma’s zoals het Balance Program en Smart Nutrition Project waren nieuw voor mij. Het Balance Program leek me in eerste instantie meer een dieet, en dat had ik zeker niet nodig. Het Smart Nutrition Project paste beter bij mijn visie op een gezonde levensstijl. Dit was mijn eerste kennismaking met de eiwitshakes van RainPharma en basissupplementen zoals Daily Boost, Mighty Nine, Dry Energy en Dynamic Q10.

Eiwitten als bouwstof en recuperatie

Eiwitten zijn cruciale bouwstoffen voor onder andere spieren, huid en botten. Wat vroeger alleen na een training werd gebruikt, maakt nu deel uit van mijn dagelijkse routine. Eeen eiwitshake is voor mij een gezond tussendoortje. Kokosyoghurt gemengd met eiwitpoeder en fruit is nu mijn favoriet ontbijt. Ook mijn neefje Xander geniet graag van een heerlijke ontbijt van tante Frauke met een extra schepje Milk Chocolate.

Neefje Xander vindt het ontbijt van tante Frauke heerlijk 😋

Fast & Feast programma: een nieuwe ervaring

Tijdens een Xpert talk door Dr. Lannoye maakte ik kennis met het Fast & Feast programma. Ik stond als eerste in de rij om dit programma uit te testen bij wijze van experiment. Mijn collega Vanessa werd hierbij mijn bondgenoot. In ketose gaan, zoals ook bij het Balance program het geval is, vond ik een zeer aangename ervaring. Ik doe dit dan ook graag een paar keer per jaar bij wijze van reset of als ik voel dat ik hier nood aan heb. Tijdens dit programma werd me ook duidelijk hoe belangrijk eiwitshakes zijn om zeker geen spieren te verliezen. 

GOODstuff is voor mij de beste recuperatieshake

Na het stoppen van mijn sportieve loopbaan ben ik gestart met padel. Dit is een hobby waarbij ik me heel graag smijt en dus ook voluit ga tijdens en training of wedstrijd. Na dergelijke inspanning neem ik binnen het uur nu de GOODstuff shake van Elodie Ouédraogo x RainPharma. Dit is voor mij op dat moment de meest volwaardige recuperatie die je kan hebben: eiwitten aangevuld met essentiële stoffen die je lichaam op korte termijn herstellen. 

Dagelijkse routine van supplementen

Vroeger nam ik supplementen alleen op advies van mijn trainer. Gezien mijn speciaal beroep was ik ook bezorgd over mogelijke doping en zou ik nooit uit eigen beweging supplementen hebben genomen. Bovendien geloofde ik destijds dat alle essentiële voedingsstoffen uit reguliere voeding gehaald konden worden.

Echter, tijdens mijn opleidingen over voeding besefte ik dat onze moderne voeding helaas niet altijd voldoende voedingsstoffen bevat. Ik heb ingezien dat het aanvullen met hoogwaardige, bij voorkeur orthomoleculaire supplementen, een verstandige keuze is. Gelukkig vond ik bij Corporella met RainPharma de juiste ondersteuning op dit gebied. Nu is het nemen van supplementen een dagelijkse gewoonte geworden. Laat wel duidelijk zijn dat voor mij een gezonde levensstijl primeert en ik verder ondersteun met supplementen.

Met stagiaire Victor …. Met en zonder supplementen 🤭

Persoonlijke ervaring met Anti Aging Powder

Al lange tijd had ik last van couperose op mijn wangen. Ongeveer een jaar geleden ben ik gestart met het Anti Aging Powder van RainPharma. Tot mijn verbazing is de couperose aanzienlijk verminderd sinds ik dit supplement gebruik. Deze positieve ervaring heeft mij ertoe aangezet om ook mijn 85-jarige moeder, die in een woon-zorgcentrum verblijft, het Anti Aging Powder aan te raden. Zij maakt al geruime tijd gebruik van de natuurlijke producten van RainPharma en heeft het Anti Aging Powder toegevoegd als de kers op de taart van haar dagelijkse verzorgingsroutine.

Mijn lieve mama met haar Anti Aging Powder 💚
Wil je meer weten over hoe natuurlijke voedingssupplementen en eiwitshakes jouw gezondheid en welzijn kunnen verbeteren? Ben je op zoek naar een methode om beter te slapen, minder stress te ervaren, een paar kilootjes te verliezen, je huid een boost te geven, meer energie te krijgen,… Ik help je heel graag verder! 

Frauke

Afspraak kan in LIER, 03 488 02 74 , Antwerpsesteenweg 212

💻 info@corporella

Of volg eens een worskhop bij Corporella. Doe dan mee met onze workshop Inside Out en ontdek de kracht van een gezonde levensstijl, zowel van binnen als van buiten.