Mijn huidtransformatie met RainPharma: Een reis van overmatige producten naar natuurlijke verzorging- Charlotte

Als tiener en jongvolwassene worstelde ik met een zeer droge huid en hardnekkige acne. Ik was ervan overtuigd dat het gebruik van talloze producten, waaronder zuren en peelings, de oplossing zou bieden. Helaas bleef het gewenste effect uit, en leek mijn huid alleen maar droger te worden en meer acne te ontwikkelen. Bijgevolg gaf ik het eigenlijk op om mijn huid de nodige aandacht te geven.

Ontdekking van eenvoudige verzorging

Mijn transformatie startte toen ik begon te werken bij Corporella. Ik kreeg van Greet als welkomstgeschenk de Let’s Face It cadeauset van RainPharma, met een complete routine voor natuurlijke gezichtsverzorging. Dit was bovendien mijn eerste kennismaking met het concept van dubbele reiniging, waarvan ik als schoonheidsspecialiste zelfs nog nooit had gehoord.

‘Let’s Face It’ was mijn welkomstgeschenk wat alles veranderde.

Verbluffende resultaten

Aanvankelijk was ik terughoudend en begon ik met slechts één reiniging per dag, uit angst om mijn gevoelige huid te irriteren. Maar al na een week merkte ik een opmerkelijk verschil. Mijn acne verminderde snel en mijn huid voelde veel minder droog aan. Ze was ook veel zachter dan ooit tevoren.

Dagelijkse rituelen voor een rustige huid

Sindsdien maakt het volledige gezichtsverzorgingsritueel nu deel uit van mijn dagelijkse routine. Ook het wekelijkse masker is een vast onderdeel geworden. Mijn huid blijft altijd rustig tenzij ik een hormonale opstoot krijg. Dan durf ik al eens terug een paar dagen last hebben, maar dat is niets in vergelijking met vroeger waar het niet alleen ontsierend was voor mijn gelaat maar ook erg pijnlijk. 

Speciale aandacht voor de winterhuid

In de winter blijft mijn huid droger. Daarom kies ik nu voor de Full Force Moisturiser. Maar binnenkort zal ik weer overschakelen naar mijn favoriet, de Faithfull Faceguard, de 4-in-1 crème. Als mijn huid toch trekkerig aanvoelt, voeg ik een paar druppels broccoli olie toe aan mijn dag- en nachtcrème.

Haarverzorging voor natuurlijke krullen

Voor mijn haar ontdekte zowel de Pure als Balancing Shampoo, samen met de Detangling Conditioner. Ik heb veel maar wel dun haar. Daarom gebruik ik echt superweinig van de conditioner.  Zo komen mijn natuurlijke krullen nog steeds tot leven. Als ik deze conditioner niet gebruik heb ik nog knopen. Dat probleem heb ik nu ook niet meer.

Heerlijk deze haarlijn 💚

Een nieuw inzicht in huidverzorging

Ik ben echt blij dat ik het gamma van RainPharma heb leren kennen dankzij Corporella. Ik heb geleerd dat overmatig gebruik van agressieve producten geen zin heeft. Eenvoudige, natuurlijke producten zijn de sleutel tot een gezonde huid. Nu deel ik deze boodschap dagelijks met mijn klanten tijdens professionele gezichtsbehandelingen en huidkuren. Ik ben dan ook heel blij als mijn klanten mij bij hun volgende bezoek vertellen dat hun huid zoveel rustiger is geworden. 

Advies voor acne: voeden in plaats van uitdrogen

Als afsluiter wil ik graag één advies delen: acne betekent niet automatisch een vette huid. Het is net belangrijk om de huid niet uit te drogen, maar juist te voeden voor herstel. Voor een complete aanpak adviseer ik ook aanpassingen in voeding, voldoende water drinken en het nemen van geschikte voedingssupplementen. Voor deze extra adviezen kan je ook bij mij terecht.

Charlotte

Heb je nood aan me-time? Kan je huid een opkikker gebruiken? Ik help je graag te ontspannen en gelijktijdig een oplossing aan te bieden. Je kan voor gelaatsverzorgingen en huidkuren terecht in de praktijk in Lier. Som hebben we een lange wachttijd, dus maak tijdig je afspraak. Check ook onze stories op Instagram voor last-minute vrijgekomen plaatsen of bel ons zeker op.

Corporella Lier​​​​​​​​
Antwerpsesteenweg 212 LIER​​​​​​​​
03 488 02 74​​​​​​​​
​​​​​[email protected]