Mijn persoonlijke switch naar huidverzorging bij Corporella: Van geurloos naar wellness van kop tot teen – Eef.

Voordat ik bij Corporella werkte, had ik al tien jaar lang gezocht naar producten om mijn huid te kalmeren. Dankzij mijn eerdere werkervaring in natuurwinkels wist ik dat natuurlijke producten de sleutel konden zijn tot een oplossing voor mijn huidproblemen. Ik heb eerder een blog geschreven over mijn extreme huidklachten, compleet met minder flatterende foto’s. Als mijn verhaal je kan inspireren, raad ik je zeker aan om dat eens te lezen.

RainPharma: Een nieuw niveau van huidverzorging

Toen ik bij Corporella begon te werken, gebruikte ik al producten die mijn huid kalm hielden. Maar dankzij het RainPharma gamma en de bijbehorende rituelen kon ik mijn huid naar een hoger niveau tillen. De geurloze verzorgingsproducten die ik eerder gebruikte, werden vervangen door de heerlijke geuren van de RainPharma lijn. Deze geuren zorgen niet alleen voor een goed gevoel op mijn huid, maar ook voor mijn algehele welzijn. Ik geniet nu van de aromatische ervaring tijdens mijn gelaatsverzorging, douches, haarverzorging en zelfs door het gebruik van de zalige Room Sprays op mijn kledij. Het is wellness van top tot teen, elke dag opnieuw.

Make-up en voeding: Nieuwe ontdekkingen voor een stabiele huid

Vroeger durfde ik geen make-up te gebruiken uit angst voor huidreacties. Maar met de RainPharma make-up lijn kan ik nu alles gebruiken wat ik wil, terwijl ik toch vasthoud aan mijn natuurlijke look. Mijn huid blijft al lange tijd stabiel en daar ben ik heel trots op. Dat zal je wel aan me merken als ik mijn passie te deel in onze workshops voor gelaatsverzorging en make-up.

Ook mijn kijk op voeding is veranderd. Voorheen was ik niet gefocust op eiwitten en nam ik alleen vitamines als ik symptomen had. Nu begrijp ik het belang van eiwitten en neem ik ze dagelijks in via voeding en eiwitshakes. Hetzelfde geldt voor voedingssupplementen, die ik nu ter preventie gebruik. Deze winter ben ik bijvoorbeeld niet ziek geweest, wat een primeur is na jaren van winterkwaaltjes. Ook mijn vriend Jeroen, die trouwens fan is van de Milk Chocolate Shake, is inmiddels overtuigd. We hebben nu elk onze eigen pill-box.

Een job die past bij mijn passie voor huidverzorging

Bij Corporella heb ik niet alleen producten gevonden waar ik me goed bij voel, maar ook een job waarin ik mijn ervaringen kan delen. In plaats van snel advies te geven in de winkel, verwelkom ik jou graag voor een uitgebreid gesprek. Dit geeft me de mogelijkheid om samen met jou oplossingen te vinden voor jouw huidproblemen, zowel vanbinnen als vanbuiten. Inside Out. Bovendien bied ik gelaatsverzorgingen aan waarbij ik niet alleen advies geef over het gebruik van producten, maar ook over hoe je je levensstijl kunt aanpassen voor optimale resultaten.

Tijdens mijn massages kiezen we samen een heerlijk geurtje uit. Mijn handen en de geuren helpen je naar een diepe ontspanning. En wist je dat dit mij ook ontspant?

Welke geur kies jij tijdens je gelaatsverzorging of massage?
Zoek je naar een oplossing voor je huidproblemen? Boek snel een gesprek. Ik help je zo graag verder met mijn advies en/of een gelaatsverzorging. Ben je op zoek naar ontspanning? Boek eens een massage.

Eef

Voor een gesprek kan je terecht in Lier in Mechelen, voor de behandelingen en wellness moment in Lier.

📍Corporella Lier​​​​​​​​
Antwerpsesteenweg 212 LIER​​​​​​​​
03 488 02 74​​​​​​​​

📍Corporella Mechelen​​​​​​​​
Guldenstraat 27 MECHELEN​​​​​​​​
015 43 33 64​​​​​​​​

[email protected]