Broccoli met dillesaus en scampi’s 

Ingrediënten voor 2 personen

2 broccoli’s

300g gepelde scampi’s

2dl sojaroom

Verse dille

Currypoeder

Curcuma

Peper en zout

Konjacpasta (te vinden bij bv Action)

Bereiding

Snijd de broccoli in roosjes en kook of stoom deze gaar. Als ze gaar zijn, plet je ze een beetje fijner en voeg je de room toe. Hak de dille fijn. Breng de broccoli op smaak met de dille, curry, curcuma en peper en zout naar smaak.

Bak intussen de scampi’s op een hoog vuur in wat olijfollie. Voeg hier ook peper en zout toe naar smaak. Draai de scampi’s regelmatig om zodat ze niet aanbakken.

Haal de konjacpasta uit de verpakking, doe ze in een vergiet en spoel goed af met warm water. Als konjacpasta juist uit de verpakking komt, kan deze een vreemde geur hebben. Dit verdwijnt door af te spoelen.

Leg eerst de pasta in het bord, overgiet met de broccolisaus en leg daar de scampi’s op. Werk af met een takje verse dille.

Smakelijk,

Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet in Lier, bij Tijs in Mechelen, bij Vanessa in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] of [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27