Courgettepakketjes gevuld met pittige kip en avocado

Ingrediënten voor 1 persoon

½ courgette

100g avocado

100g kipfilet

Snuifje gemalen komijn

Madras curry

Gemalen gember

Takje koriander

Enkele druppel citroensap

Peper 

Himalaya zout

½ ui

1 teentje knoflook

Olijfolie

Bereiding

Snijd de knoflook en ui fijn, meng met een scheut olijfolie, komijn, currypoeder en gemalen gember. Snijd de kip in fijne repen en meng met de kruidenmarinade. Laat 2 uur trekken in de koelkast. 

Snijd de courgette met een dunschiller in fijne plakken, leg ze in een ovenschaal en bestrooi rijkelijk met zout om het water eruit te laten trekken. Spoel het zout af onder stromend water en dep de plakken droog.

Verwarm de oven voor op 180°. Haal de kip uit de koelkast en verwijder alle ui en knoflook. Maak een rolletje van courgette met daarin een schep van de gemarineerde kip. Rol er nog een andere plak rond zodat er een pakketje ontstaat. Bak de pakketjes gedurende 15 minuten in de oven. 

Prak de avocado fijn, snipper de koriander en meng deze onder de avocado. Voeg het citroensap en wat peper en zout toe. 

Als de pakketjes gaar zijn, snijd je ze middendoor en serveer je ze met de guacamole.

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij GreetTijsVanessa of Frauke, zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27