Steak met witloof 

Ingrediënten voor 1 persoon

250g witloof

100g rundssteak

Peper

Himalayazout

Muskaatnoot

Olijfolie

Bereiding

Snijd de witloofstronken in 2, snijd de achterkant eraf en haal de bittere kern eruit. Leg in een schaal met deksel, giet er een scheutje olijfolie over, kruid met peper, zout en muskaatnoot. Zet zolang in de microgolfoven tot het witloof halfgaar is.

Schroei de steak langs 2 kanten toe in een pan met een scheutje olijfolie. Leg het halfgare witloof in dezelfde pan, roer regelmatig om tot wanneer het witloof gaar is. Breng het vlees op smaak met peper en zout. Snijd het vlees in reepjes en leg ze in een waaier op het bord met daartussen het witloof.

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?… Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij GreetTijsVanessa of Frauke, zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27