Portobello gevuld met andijvie en gerookte makreel

Ingrediënten voor 1 persoon

100g portobello (1 grote of meerdere kleine kastanjechampignons)

200g andijvie 

150g gerookte makreel

1 paranoot grof gehakt

Klein bosje peterselie

Olijfolie

Peper

Bereiding

Doe een scheutje olijfolie in een pan en leg de portobello met open kant naar boven. Giet ook wat olijfolie in de champignon. Breng op smaak met peper en zout, zet een deksel op de pan en laat rustig garen.

Was intussen de andijvie en snijd in fijne reepjes. Stoof beetgaar in een scheutje olijfolie. Voeg wat peper toe. Prak de makreel fijn met een vork. Snipper de peterselie fijn. Als de andijvie gaar is, meng je de makreel en peterselie erdoor. Vul de portobello met het mengsel en laat nog 1 minuut opwarmen in de pan met deksel. Leg de gevulde champignon op een bord en bestrooi met de grof gehakte paranoot.

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?… Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij GreetTijsVanessa of Frauke, zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27