De eerste 3 dagen zijn de moeilijkste.

Hoe gaat het met je? 

De eerste 3 dagen zijn de moeilijkste. Dat zal je wel gemerkt hebben. Had je hoofdpijn? Was je misschien duizelig? Had je veel rommelingen in je darmen? Misschien was je wel echt misselijk? Of was je doodmoe? Lukte het niet om te sporten? Wees gerust, dat is allemaal heel normaal! Hou je aan de afspraken, neem tijdig je supplementen in de voorgeschreven dosering, beweeg iets meer dan voorheen en zorg voor een goede nachtrust. De afkickperiode is voorbij en je vetverbranding komt stilaan op gang. Je gaat merken dat je een ontgisting krijgt in je buik die daardoor platter wordt, je krijgt meer energie en voelt je dag na dag fitter worden. 

Heb je gemerkt dat je huid begint te reageren?

Heb je ineens puistjes of een andere onverklaarbare huiduitslag? Dan ben je goed bezig! De huid is naast je lever, nieren en darmen je grootste detoxorgaan. Verzorg daarom je huid met milde, natuurlijke producten. Chemische ingrediënten tasten de huid aan omdat ze de gezonde bacteriën vernietigen. Daardoor komt zowel de uitscheiding van afvalstoffen in het gedrang alsook de bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Je zou er van versteld staan hoeveel ziekteprocessen in gang worden gezet en welke hormonale disbalans er ontstaat door het gebruik van chemische producten zoals bijvoorbeeld sulfaten in een gewone, klassieke douchegel. Vraag naar onze Skin Wash. Niet alleen de geuren waaruit je kan kiezen zijn heerlijk. Je lichaam wordt met de grootste zachtheid gewassen, je beschermlaag herstelt zich en ook je droge onderbenen zullen terug mooi glad worden. 

Dubbel reinigen moet je doen

Vooral je gelaat kan reageren tijdens een detoxproces. Je gezicht heeft een dubbele reiniging nodig, één op water- en één op oliebasis.  Olie trekt olie aan. Daarom gebruik je als eerste stap een product op oliebasis. Ofwel gebruik je de Advanced Precleanser of wel Amazing oil Cleanser. Als tweede stap heb je een product nodig op waterbasis. Dat doe je met de Dedicated Face Wash. Pas nu is je huid volledig gereinigd. Wil je all the way gaan? Vraag naar ons alom bekend A tot F programma of kom langs voor een gelaatsverzorging met bijhorend extra advies. Je wilde toch graag stralen hé? De complimentjes zullen snel volgen!

TIP


Schenk extra aandacht aan de verzorging van je huid. De dubbele reiniging van je gelaat is een gewoonte die je nu zou moeten aanleren.

Gebruik een natuurlijke douchegel voor je lichaam. Wist je dat je met onze Skin Wash van 500ml maar liefst 1 jaar lang toekomt?

Wil je weten welke producten bij jou passen?

1 adres of nee … 2 … 😁

Corporella Lier, Antwerpsesteenweg 212

Corporella Mechelen, Guldenstraat 27