Over moeilijk afvallen en trage verbranding.

Ik eet niet veel.

Bij het minste dat ik eet kom ik bij.

Daarom sla ik al eens een maaltijd over.

Ontbijten doe ik al helemaal niet meer. 

Als je maaltijden overslaat, komt je lichaam in een reservemodus te staan wat verbranding betreft. Als je lichaam te weinig voeding binnen krijgt of je slaat maaltijden over wordt dat  beschouwd als een crisis. Je lichaam krijgt schrik dat het niet gaat overleven en zet zich in een veel lager verbrandingsniveau. Ga je veel uren later pas eten, komt je lichaam terug in actie. Het gaat alles opstapelen wat het tegenkomt uit angst om een volgende crisis niet aan te kunnen. Als je wil vermageren is het dus belangrijk dat je op regelmatige tijdstippen eet en juist leert doseren. 


Als je regelmatig eet, volgens een bepaalde structuur op vaste tijdstippen, zal je lichaam veel meer zin hebben om mee te werken. Zo bereik je sneller resultaat, zal de ontgifting veel sneller op gang komen, slank je beter af en krijg je veel sneller energie. Pas op met alle dagen hetzelfde te eten en te doen. Je lichaam heeft uitdaging nodig en zal veel beter meewerken als het alle dagen iets anders mag verwerken.

Heb je een trage verbranding en val je moeilijk af? Hou je lichaam alert, anders wordt het lui.

Belangrijke hulpmiddelen

Dry energy is de transporteur van de vetzuren in je lichaam. Het is de vrachtwagen die alles in de oven steekt om daar samen met Q10 de verbranding op gang de brengen. Deze supplementen zitten standaard in je programma inbegrepen. Ze helpen je niet alleen bij je verbranding, het is ook een belangrijk hulpmiddel bij het behoud van je energie.

TIP

Eet regelmatiger

Behoud structuur

Sla geen maaltijden over

Neem je supplementen zoals voorgeschreven.

Heb je nog  vragen?

Bel me gerust even op.

☎️ 03 488 02 74  voor Lier

☎️ 015 43 33 64 voor Mechelen
💻 [email protected]

Greet