Ik heb altijd honger tijdens een dieet.

Als ik op dieet ga, heb ik altijd zo’n honger.

Ik kan echt niet tegen dat hongergevoel

dat je onvermijdelijk hebt tijdens een dieet.

Als ik honger heb, voel ik me zo ongelukkig. 

Daarom is een dieet niet goed voor mij. 

Een gezond tussendoortje dat je mag nemen tijdens het Smart Nutrition Project, is bijvoorbeeld een mix van 100 gram aardbeien, frambozen en braambessen. In rood fruit heb je het minst aantal suikers van alle fruitsoorten. Als je rijker fruit eet zoals een appel, druiven of een perzik, zal je merken dat je nadien misschien honger krijgt. Dit komt doordat je pancreas in actie schiet en insuline vrij geeft. Bovendien is het zo dat fructose, of fruitsuiker, in je lever omgezet wordt naar glucose, pure suiker dus, om daarna in je darmen opgenomen te worden.

Eet je veel fruit kan je dus ook teveel suiker in je lichaam ontwikkelen dan wat goed voor je is. Het is nu net belangrijk dat je suikerspiegel stabiel blijft. Van suiker krijg je pieken maar ook dalen, waardoor je energie mee onderuit gehaald wordt. Bovendien zal je veel moeilijker kunnen afslanken omdat je niet in vetverbranding geraakt met al die suiker in je lichaam. 
Heb je altijd honger nadat je fruit gegeten hebt? Eet er dan een paar noten bij. Het vet in de noten kan fructose verpakken, waardoor je dit effect kan vermijden. 


De tip die ik je vandaag meegeef is dus niet teveel fruit te eten en te beperken tot de voormiddag. 

Onze diëters die met de Balance Box werken krijgen zelfs helemaal géén fruit. Zij drinken een shake. Zo kom je op korte termijn in ketose en heb je veel sneller resultaat als je veel gewicht kwijt moet. Omdat je in ketose (vetverbranding) bent tijdens het Balance Program, zal je hongergevoel ook veel beter onder controle zijn.
 

TIP


Kies voor gezonde tussendoortjes

Heb je nog  vragen? 

Bel me gerust even op.

☎️ 03 488 02 74 
💻 [email protected]

Greet