De kostbaarste roos

Essentiële olie van roos zit niet in ons gamma en daar is een reden voor. 

De essentiële olie van roos is één van de kostbaarste essentiële oliën. Dat komt omdat je duizenden rozenblaadjes nodig hebt voor slechts enkele druppels. Daarom is onze Skin Wash Rose zo speciaal en staat ze op een speciaal plekje in onze winkel waar niet iedereen bij kan.

De essentiële olie van de roos hebben we niet in huis, maar deze Skin Wash maakt dit ruimschoots goed. Deze overtreft echt alle geuren. Roos is de meest exclusieve geur die we in huis hebben van RainPharma. Wil jij ook de de heerlijke sensatie ervaren van een wandeling door een tuin vol geurende rozen? Vraag er zeker naar. Wij halen onze Skin wash Rose met veel plezier van onder onze stolp.

Ook tijdens onze events staat deze luxegeur open en bloot voor jou om te testen, ruiken en weg te dromen. 

De kostbaarste roos van RainPharma

Zoek je een alternatief voor de Skin wash Rose? Neem dan Skin Wash Geranium. Alhoewel roos echt het summum is voor een luxedouche of –bad zoals je nooit ervaren hebt. 

Tip: Als je je doucht met de Skin wash Rose moet je zeker Liu’s Magic Sponge gebruiken. De zachtheid van de spons en de geursensatie die je dan ervaart, daar kan echt niets boven. Ook met de Body Wonder Towel creëer je een echt wellness moment in je eigen badkamer. Ik zou deze Skin Wash wel verstoppen voor je kinderen… Deze is alleen van jou!