Dit is Jenny, 94 jaar.

Jenny was ooit patiënt bij de papa van Dominique en werd zo bijna 40 jaar geleden zijn meter. 
Toen hij 12 jaar geleden wilde starten met RainParma had Dominique geen centen en is hij gaan aankloppen bij zijn meter. Dankzij Jenny is RainPharma dus ontstaan. Na al die jaren spreekt Dominique iedere week met haar af. De ene keer kookt hij, dan zij of ze gaan samen uit eten in Leuven. Het zijn niet alleen culinaire avonden, vertelde hij mij, maar ook heel gezellige momenten met veel interessante gesprekken.

Ik ken deze dame zelf al 12 jaar en ik kan je vertellen dat ze er altijd evengoed blijft uitzien. Toen ik laatst op de Kick Off was van het nieuwe seizoen heb ik haar nog eens even kunnen spreken. Ik vroeg haar wat haar geheim was om er altijd zo goed uit te zien. Want eerlijk, zij ziet er echt geen 94 uit en telkens ik haar terugzie vind ik zelfs dat ze er beter en vitaler uitziet. Dominique kwam er tussen toen ik de vraag stelde en pikte erop in door te zeggen dat ze iedere dag Anti Aging Powder nam. Er werd mee gelachen maar ook meteen beaamd. Jenny neemt écht op haar gezegende leeftijd de supplementen en drinkt iedere dag 2 shakes. Heel slim want oudere mensen hebben meer eiwitten nodig als bouwstof van huid en spieren. Bovendien staat gans haar badkamer uiteraard vol met de natuurlijke producten van RainPharma.

Toevallig zat ik tijdens de 10 uur durende Kick Off achter Jenny. Ik zag niet alleen hoe goed ze eruit zag maar merkte tevens haar enthousiasme op. Zij was zeer alert en aanwezig, heeft alles goed begrepen, heeft zelfs mee gedanst en is daarna nog alleen te voet naar huis gegaan. Het was voor haar een topdag. Het was heerlijk om te zien hoe ze ervan genoot.

Ik zou zeggen als je oudere mensen kent en je hebt die je graag zo lang mogelijk nog rond je, dan is een shake, een voedingssupplement, een verzorgingsproduct van RainPharma het meest geweldige cadeau! Dominique overlaadt en trakteert haar voortdurend met alles wat hij en RainPharma ooit gemaakt hebben. Hij blijft haar zeer dankbaar dat zij het ontstaan van RainPharma heeft mogelijk gemaakt. De i wonder box van Jenny staat al gereserveerd.

Zie ze genieten

Eigenlijk is zijn i wonder box ook een traktaat van hem naar zijn en onze trouwe klanten. Hij wilde na al die jaren iets terug doen, iets betekenen voor de jarenlange trouwe RainPharma klanten. Dit is het allermooiste dat hij volgens mij ooit gedaan heeft in de geschiedenis van RainPharma. Nu kunnen wij ook onze klanten trakteren (letterlijk trakteren) in één box op wat we al 12 jaar verkondigen. Dit is echt echt uniek en superfantastisch. De i wonder box is echt de totale RainPharma ervaring zoals wij je dat allemaal willen leren én willen gunnen 🔥

Een heerijk geschenk van RainPharma:
de i wonder box, 20 bestsellers met 60% korting

Dit is Piet, de papa van Dominique. Ook hij is natuurlijk een topfan. Niet alleen van zijn zoon, maar ook van de RainPharma producten. Hij was, net als ons, kinesitherapeut en heeft tot zijn 70 ste gewerkt. Ik weet niet of het door RainPharma komt, maar ik ben er toch van overtuigd dat hij hieruit een grote vorm van vitaliteit en jeugdig temperament heeft kunnen behouden tot aan het einde van zijn loopbaan. Ook hij was aanwezig op de Kick Off. Trots op wat zijn zoon verwezenlijkt heeft maar ook heel geamuseerd door de enthousiaste RainPharma winkelpunten heeft hij op en top genoten van deze dag. RainPharma maakt mensen gezond, houdt ze jong en maakt ze blij. Dat is wat Piet zag. Zijn i wonder box staat al gereserveerd.

Het petekindje van William ken je zeker al van de filmpjes. Hij is een heel schattig, grappig en pienter baasje. Dat heb je zeker al opgemerkt. Eigenlijk is hij een beetje een kopie van zijn nonkel. Hij werd bij zijn geboorte meteen ondergedompeld in een RainPharma bad, letterlijk en figuurlijk dan. En ondertussen kent zijn vriendje Enzo er ook al alles van. Volgens mij is Dominique zijn opvolging al verzekerd. Zet al maar 2 i wonder boxen aan de kant Dominique.

Zelf ben ik ook al 12 jaar klant bij RainPharma en gebruiker van het eerste uur. Ik heb al dikwijls het verhaal verteld van Tijs maar ik vertel het graag nog eens omdat dit zijn leven echt veranderd heeft. Tijs stond twee weken na zijn geboorte vol met eczeem, maar echt vol hé. Het heeft 3 jaar geduurd voor we wisten dat hij allergisch was aan huisstof, graspollen en andere pollen. Enkele jaren later kwamen er ook nog eens voedingsintoleranties bij. Echt alle dokters, specialisten en professoren hebben we afgelopen. Telkens met het steevast antwoord dat hij goed cortisone moest smeren. Daar kon ik mij dus echt niet in vinden. Ik heb zijn voeding aangepast, een pakketje voedingssupplementen samengesteld en alles buiten gegooid wat niet-RainPharma was om hem te verzorgen. Alle eczeem is verdwenen als sneeuw voor de zon, geen jeuk meer, geen stress, en een normaal slaappatroon. Ikke blij en trots! En Tijs gelukkig. Dat is het, RainPharma maakt gelukkig. Geen wonder dat Tijs zo graag studentenjob deed bij RainPharma en nu ook bij ons aan iedereen wil verkondigen hoe dit zijn leven heeft veranderd. Tijs zijn i wonder box is alvast gereserveerd!

Wie wil er nu geen stijlvolle badkamer vol natuurlijk, lokaal, kwalitatief plezier? Wie wil er nu nu niet vitaler, energieker, jonger, gelukkiger worden? De i wonder box kan je leven echt veranderen.

Ik beloof het!!

Greet

JA, IK WIL EEN I WONDER BOX: KLIK HIER!

Nog vragen?

☎️ 03 488 02 74

💻[email protected]

Corporella, Antwerpsesteenweg 212 Lier