Elodie Ouédraogo X RainPharma voedingssupplement na work-out

Met veel trots stellen we je GOODstuff by Elodie x RainPharma voor, een innovatief voedingssupplement dat we samen met Elodie Ouédraogo ontwikkelden. Het supplement werd ontworpen om je lichaam optimaal te ondersteunen na elke work-out. Zo kan jij gezond (blijven) sporten!

Wat je zelf doet, doe je beter

Het idee voor GOODstuff by Elodie x RainPharma kwam van Elodie. Nadat ze een punt zette achter haar professionele atletiekcarrière, besloot  ze om opnieuw te lopen, ditmaal recreatief. In de zoektocht naar een geschikt supplement om haar lichaam te ondersteunen na een training, stootte ze al snel op een probleem: de bestaande opties op de markt waren pure suikerbommetjes die slechts weinig interessante ingrediënten bevatten. 

Vanuit de persoonlijke nood aan een kwalitatief supplement, klopte Elodie aan bij ons. Haar lange lijst van wensen en criteria werd door het RainPharma Research & Development Team omgezet in een compleet voedingsupplement, dat je lichaam de nodige nutriënten aanreikt na een work-out en je klaarstoomt voor de volgende trainingsessie.  

Alleen maar good stuff

Maar wat zit er nu in GOODstuff by Elodie x RainPharma? Het antwoord is eenvoudig: alleen maar good stuff

GOODstuff by Elodie x RainPharma bevat in de eerste plaats een flinke dosis eiwitten, de bouwstenen van onze spieren. We kozen voor een combinatie van weiproteïne-isolaat en erwtproteïne-isolaat omdat deze eiwitvormen het snelst worden opgenomen door ons lichaam. Daaraan voegden we vitamine C en collageen toe. Collageen is een bouwsteen van het bindweefsel in onder andere kraakbeen, pezen, spieren, bloedvaten en de huid. Vitamine C werkt nauw samen met collageen en optimaliseert de normale vorming ervan in ons lichaam. Tenslotte voegden we ook mangaan toe, dat helpt bij de goede vorming van gezond bindweefsel, en magnesium, dat bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid en de vochtbalans mee ondersteunt. Kortom: een unieke mix van nutriënten die jouw lichaam optimaal ondersteunt na een work-out.

Compleet, stijlvol en voor iedereen

Om GOODstuff by Elodie x RainPharma makkelijk mee te kunnen nemen in je sporttas, kozen we voor een poeder in handige portiezakjes. Opgelost in water wordt het poeder een verfrissend drankje met de natuurlijke smaak van sinaasappel. 

Om het poeder makkelijk (en in stijl) op te kunnen lossen, ontwikkelden we samen met Elodie een bijhorende shakebeker in mat zwart. Niet enkel praktisch, maar ook mooi om overal mee naartoe te nemen!

GOODstuff by Elodie x RainPharma, samengevat? 

Een compleet voedingssupplement voor iedereen die van sporten houdt en daar zo lang mogelijk van wil blijven genieten. Of je nu intensief traint voor een marathon of wekelijks met vrienden een rondje gaat fietsen: GOODstuff by Elodie x RainPharma is een goed idee voor iedereen na het sporten!

Ontdek het gloednieuwe voedingssupplement en de bijhorende shaker in een één van onze RainPharma winkels in Lier of Mechelen of shop online op www.corporella.be

Shop HIER

Voedingssupplement GoodStuff Elodie x RainPharma