Waarom wij zo gek zijn van RainPharma? De RainPharma filosofie

Veel van onze behandelingen en coachings worden gecombineerd met de RainPharma producten. Samen met RainPharma geloven wij in een holistische aanpak voor het verzorgen van het lichaam, van binnen naar buiten: Inside Out!

Maar er is meer!

Als je RainPharma kent, weet je dat het geen beautymerk is. RainPharma gelooft niet in anti-rimpelcrèmes of dieetsnoep, dat is allemaal nonsens. Zij zijn no-nonsenseRainPharma staat voor echte gezondheid, eerst vanbinnen met de juiste ingrediënten voor jouw lichaam, dan vanbuiten, met hydratatie, zorg en comfort.  

Ontdek de vier bouwstenen van de RainPharma filosofie hieronder:

Etiquette – Etiketten ⁣

RainPharma oprichter Dominique is socioloog en omringt zich graag met wetenschappers zoals dr. Lannoye. De ideale combinatie, want zo hebben we niet alleen een sterke ‘etiquette’, maar ook straffe ‘etiketten’. Een sterke ‘etiquette’ met duidelijke waarden. De researchers van RainPharma streven naar de hoogst mogelijke natuurlijkheid en zijn 100% transparant. RainPharma heeft eerlijke producten met natuurlijke, milde, effectieve ingrediënten die zuinig zijn in gebruik. Zij schrappen resoluut wat niet in de formules past. Zo hebben we mooie ‘etiketten’.

Yin – Yang⁣

In de holistische filosofie van RainPharma zijn de binnen- en buitenkant van ons lichaam onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Yin en Yang. We streven naar de best mogelijke levensstijl voor iedereen. Lang gezond zijn is onze missie. We zorgen voor de binnenkant met goede eetrituelen, eiwitten, supplementen en concrete tips. Wanneer je goed zorgt voor jouw binnenkant, dan zie je dat aan de buitenkant. Ook de huid, het grootste orgaan, verdient de meest natuurlijke verzorging voor een optimaal resultaat. RainPharma is één systeem, alle elementen zijn op elkaar afgestemd. De huidverzorging doet pas echt zijn werk, als je ze combineert met de supplementen. Het is dus geen ‘of-of’ verhaal, maar wel ‘en-en’. Welk supplement combineer jij met welke huidverzorging?

Jij – Iedereen

RainPharma is er voor iedereen. Gender-neutraliteit, diversiteit en inclusie staan op één. Dat zie je aan het team. Dat zie je aan de producten. Wat fijn dat jij ook fan bent.

Leven – Thuis

RainPharma is er voor het leven. We genieten, we verzorgen, we maken het gezellig in heel je huis. Van de badkamer tot de woonkamer en de keuken, RainPharma verbetert je leven thuis vanbinnen en vanbuiten. Dag na dag. Onze geuren en kleuren maken jouw interieur uniek. Met RainPharma geniet je van elk moment.

Wil jij meer weten over de RainPharma filosofie en hoe wij deze inzetten in onze eigen manier van werken?

Lees dan hier verder:

Je kan RainPharma terugvinden in onze winkels in Lier en Mechelen.

Paramedisch Esthetisch Centrum Antwerpsesteenweg 212, LIER

RainPharma Concept Store, Guldenstraat 27, MECHELEN

Online: www.corporella.be/winkel/

Meer info?

034880274 voor Lier

015433364 voor Mechelen

Berichtje naar onze Corporellafoon: 0470830836

info@corporella

www.corporella.be