Kies jij mee voor een bruisend najaar?

Alex en ik waren gisteren exact 30 jaar getrouwd. We hebben er een uitje van gemaakt onder ons tweetjes met de nodige zondigingen bij… Dit gekoppeld aan het drukke make up event maakte van onze huwelijksverjaardag een kleine overdaad 🤭 Net als 30 jaar geleden willen wij bruisend het najaar ingaan. Doe je mee? 💃🕺

September is niet alleen voor ons maar voor veel van onze klanten en patiënten dé maand van de ommekeer. Veel mensen geven aan dat het behoud van structuur in de zomer niet altijd evident is. Hierin willen we jou graag begeleiden.

Wil je van de vakantiekilo’s af? 
Heb je terug structuur nodig na je verlof? 
Wil je meer vitaliteit en energie? 
Kan je vetverbranding een boost gebruiken? 
Ga je voor een all the way traject? 

Kies jij mee voor een bruisend najaar?

Dan helpen wij je op weg met onze Fleurig Licht en Fit challenge 🕺💃 

We weten allemaal hoe we gezonder moeten eten en leven, maar in de praktijk is het net iets moeilijker om het roer om te gooien én die goede gewoontes vol te houden. Daarom starten we samen op maandag 11 september met de Fleurig, Licht & Fit Challenge. Want samen is makkelijker én leuker dan alleen.

Wil jij ook stralend en energiek het nieuwe jaar in?

Op maandag 11 september start de Fleurig, Licht & Fit Challenge. Twee weken die helemaal in het teken van gezonde voeding en meer beweging staan. Het Corporella team staat klaar om samen met jou deze uitdaging aan te gaan.

Wil jij je huid weer laten stralen, meer energie hebben en wie weet zelfs één of twee kilootjes kwijtspelen? Alles wat je nodig hebt om mee te doen zit in de voordelige Smart Nutrition Box. Deze Smart Nutrition Box van RainPharma bevat jouw favoriete eiwitshake, waarvan je de smaak zelf kiest, en een basispakket supplementen.

Slaap je slecht of heb je veel stress? Zijn je hormonen uit balans? Heb je nog andere klachten of kwaaltjes? Wil je voorgoed komaf maken met extra kilo’s? Met het Balance Program kies je voor een duidelijke aanpak, voor een gegarandeerd resultaat. Ga je voor het Balance Program, dan is er de RainPharma Balance Box. Deze bevat niet alleen shakes, supplementen en accessoires, maar hier word je ook minstens 1 jaar begeleid en opgevolgd door één van onze RainPharma coachen.

Heb je een boost nodig voor je vetverbranding? Dan raden we het Fast & Feast programma aan. Een kort traject dat je snel helpt je metabolisme op te krikken. Waarom je hiervoor zou kiezen en hoe dit werkt kan je hieronder verder lezen:

Bekijk hier ook zeker nog onze promoboxen als aanvulling op je programma.

Wil jij ook stralend en energiek het nieuwe jaar ingaan? Ben je klaar voor je detox programma? Snack je naar meer energie? Kan je huid een opkikker gebruiken? Mogen er een paar kilootjes af? Heeft je vetverbranding een duwtje nodig?Je staat er niet alleen voor! Samen met RainPharma en de Corporella community helpen we je dan ook graag op weg met de RainPharma Fleurig Licht en Fit Challenge.

Ben je benieuwd hoe zo’n traject verloopt. We laten onze klanten graag zelf aan het woord:

Voor je begint

Ideaal is dat je eerst even langskomt voor een gesprek. Zo kunnen we samen bepalen welk programma voor jou geschikt is. We doen dan ook een lichaamsanalyse. Dankzij dit programma kan je meteen zien of je vet teveel hebt, spieren tekort, vocht ophoudt enz … Ben je benieuwd hoe jij in mekaar zit? Bel dan nu voor een gratis lichaamsanalyse! 03 488 02 74 voor LIER, 015 43 33 64 voor MECHELEN

Voluit kiezen voor een energieke start, begint op je bord. Want pure, onbewerkte voeding vormt de basis van een gezond en fit lichaam. Ga jij boodschappen doen voor je voedingsprogramma? Stop dan lekker veel verse seizoensgroenten in je winkelmandje. Spring zeker ook even binnen in onze winkel waar je onze bijzondere eiwitshakes en orthomoleculaire voedingssupplementen vindt die jou een extra duwtje in de rug geven.

Heb je onze promoboxen al ontdekt? Zij zijn de perfecte aanvulling op je traject. Wist je dat de Smart Nutrition Box en Balance Box ook voordeelsets zijn? In beide gevallen kies je zelf je favoriete smaken die in je box gaan. Kies je voor Fast & Feast? Dan overlopen we samen wat je juist nodig hebt.

Ben je er klaar voor? Of heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar met tips en advies, maar ook met aanmoedigingen en schouderklopjes als het even minder vlot gaat. Dankzij de speciale Whatsapp groep, ben je meteen in contact met een hele hoop bondgenoten. Perfect om je lekkerste groentecreaties, sport- en beweegtips en gepimpte shakes met andere RainPharma fans te delen! We delen ook nieuwe recepten die zowel tijdens Smart Nutrition als Balance Program kunnen gegeten worden. Onze spiksplinternieuwe nieuwe menu zal daar ook gedeeld worden. Kies jij mee voor een bruisend najaar?

Scan hier de QR-code

Drie, twee, één… de Fleurig, Licht & Fit Challenge gaat NU van start! 

Heb je nog vragen? Ben je benieuwd naar je vetpercentage? Wil je een gratis lichaamsanalyse?

Bel 03 488 02 74 voor LIER of 015 43 33 64 voor MECHELEN.

Of stuur een berichtje naar onze Corporellafoon ☎️ 0470 83 08 36

Mailen kan naar [email protected]

Kies jij mee voor een bruisend najaar? We kijken er naar uit om jou te mogen begeleiden. Doe je mee?