Frittata spinazie en champignons 

Inspiratie @ Pascale Naessens

Ingrediënten voor 4 porties

300g champignons

450g verse spinazie

2 knoflookteentjes

9 eieren

2dl sojaroom

100g gemalen peccorino

Verwarm de oven voor op 180 °C. 

Bereiding

Snijd de champignons fijn en bak ze in een scheutje olijfolie. Als de champignons gaar zijn, voeg je de spinazie toe en laat deze even mee garen. Giet het vrijgekomen vocht weg.

Hak de look fijn en meng met de eieren, room en kaas. Neem een bakvorm en bekleed deze met een laag bakpapier. Als de groenten afgekoeld zijn, meng je ze met het de eieren en giet ze dan in de bakvorm. Laat gedurende 30 minuten garen in de oven. Deze frittata kan je zowel warm als koud eten en is hierdoor ideaal om mee te nemen als lunch.

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?… Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij GreetTijsVanessa of Frauke, zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27