Gebakken paksoi met krokante ham en uiringen.

Ingrediënten voor 1 persoon

300g paksoi

100g ui

100g gedroogde ham (zoals bv Gandaham)

Peper

Himalayazout

Olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160°. Leg de velletjes Gandaham op een bakplaat en bak ze krokant in de oven. Snijd de paksoi in fijne reepjes en stoof aan in olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Doe een flinke scheut olijfolie in een andere pan en snijd de ui in ringen. Bak de ringen in de pan knapperig. Neem een dresseerring en vul die met een bodempje uiringen en met de paksoi er bovenop. Duw goed aan zodat er zoveel mogelijk paksoi in de ring kan en deze een mooie toren vormt eens je de ring weg neemt. Leg de gedroogde ham boven op de paksoi en versier verder met de ringen errond.

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27