Rösti van courgette.

Ingrediënten voor 1 persoon.

200g courgette

1 el amandelmeel

1 a 2 eieren

Beetje gemalen pecorino

Peper 

Zout

100g gerookte makreel

Snuifje gedroogde oregano

Bereidingswijze.

Rasp de courgette in fijne stukjes en doe ze in een propere keukenhanddoek. Wring de handdoek uit zodat er zoveel mogelijk vocht uit de courgette is. Doe de courgette in een kom en meng met het amandelmeel, ei, peper en pecorino. Prak de makreel heel fijn en meng ook onder courgette. Warm een scheutje olijfolie op in een pan en maak met een lepel kleine hoopjes van het courgette mengsel. Je kan ook een ronde vorm nemen om het mengsel in te gieten. Als ze een beetje aangebakken zijn, duw je de hoopjes een beetje platter, draai ze om en bak je zachtjes verder tot de Rösti’s gaar zijn. Draai regelmatig voorzichtig om en let er bij op dat de rösti’s niet uit mekaar vallen.

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27