Gegratineerde Chinese kool met tomatensaus en kabeljauw.

Ingrediënten voor 1 persoon

1 tomaat 

¼ Chinese kool

120 gram kabeljauw

1 knoflookteentje

Currypoeder

Peper en zout

Dille

Ras El Hanout

Olijfolie

1 eetlepel kokosmelk

Bereidingswijze

Halveer de Chinese kool en snijd deze nog eens overlangs in twee. Leg deze schijf op een ovenplaat en kruid met Ras El Hanout. Laat de kool nu grillen in de oven. Zorg ervoor dat de bladeren niet verbranden. 

Ondertussen maak je de tomatensaus. Haal de witte kern eruit en snijd de tomaat in blokjes. Hak een teentje look. Bak de look en de tomaten in een weinig olijfolie. Kruid rijkelijk met currypoeder en een beetje peper en zout. Laat 10 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Als de tomaten gaar zijn voeg je de kokosmelk toe en mix je het mengsel. Heb je graag grove stukjes tomaat, mix het dan niet helemaal fijn. 

Bak de kabeljauw en kruid met peper, zout, dillen en dresseer je bord. 

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?… 

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27