Benodigdheden:
4 portobello’s
240 g spinazie
80 g kerstomaatjes
80 g geitenkaas (4 dunne plakjes)
Look
1 tl pijnboompitten
1 el olijfolie
Peper en zout, Tijm, Rozemarijn
Bereiding:
Verwarm de oven op 200°C. Bak de spinazie samen met de fijn gesneden look in een grote pan. Voeg de verse of gedroogde kruiden toe en breng op smaak met peper en zout. Wanneer de spinazie geslonken is laat je deze goed uitlekken.
Maak de portobello’s proper en leg ze in een ovenschaal. Leg de kerstomaten in een andere ovenschaal en meng met een eetlepel olijfolie.
Vul de portobello’s met de uitgelekte spinazie en leg op elke gevulde portobello een dun plakje geitenkaas. Zowel de portobello’s als de kerstomaten mogen nu 10 minuten in de oven.
Rooster de pijnboompitten in een klein pannetje tot ze licht kleuren. Serveer de portobello’s samen met de geroosterde pijnboompitten.
Smakelijk!
Ellen