Groentenquiche met gebakken champignon

Ingrediënten 

6 eieren

300g prei

100g zoete aardappel

300g champignons

1 ui

3 knoflookteentjes

2 theelepel Ras el Hanout

Olijfolie

Peper en zout

Nodig: ronde ovenschaal van ong. 20cm dia en bakpapier

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°

Snijd de zoete aardappel in blokjes van 2cm op 2cm en was de prei en snijd deze in ringen. Verwarm een beetje olijfolie en bak hierin de zoete aardappel en prei bijna gaar. Haal uit de pan. Snijde de ui en knoflook fijn en de champignons in schijfjes. Doe een flinke scheut olijfolie in de pan en bak eerst de ui en knoflook en voeg dan de champignons toe. Breng op smaak met peper en zout.

Kluts de eieren met Ras el Hanout, peper en zout.

Leg een vel bakpapier in de ovenschaal. Leg hierop eerst het prei-zoete aardappelmengsel en daarboven het champignonmengsel. Giet hierover de eieren en duw alles aan, zodat het ei overal kan tussenlopen.

Zet ongeveer 30 minuten in de oven of tot wanneer het ei gestold is.

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet in Lier, bij Tijs in Mechelen, bij Vanessa in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] of [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27