Ovenschotel met spinazie en burrata 

Ingrediënten voor 2 personen

300g kerstomaten

400g verse spinazie

250g burrata

2dl sojaroom

Konjacpasta

1 theelepel zachte currypoeder

1 theelepel gedroogde knoflook

Peper 

Zout 

Olijfolie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°.

Snijd de spinazie grof, meng met olijfolie en de kruiden. Kneed de spinazie nog wat extra met je handen zodat het volume mindert. Leg in een ovenschaal.

Halveer de tomaatjes en meng ze met wat olijfolie, peper en zout. 

Scheur de burrata in stukje en verdeel over de spinazie. Schik hierover de kerstomaatjes. Zet 30 min in de oven.

Als de ovenschotel klaar is, vang je het vrijgekomen vocht op. Doe dit samen met de room in een klein pannetje en warm voorzichtig op. Breng op smaak met wat extra curry, peper en zout.

Intussen spoel je de konjacpasta af met warm water. Als de saus op smaak is, meng je de konjacpasta eronder. 

(Geïnspireerd door Pacale Naessens)

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet in Lier, bij Tijs in Mechelen, bij Vanessa in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] of [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27