Groenteomelet met spitskool

Ingrediënten  voor 2 personen

300g spitskool

4 eieren

20g geraspte Pecorino

4 vellen nori

1 theelepel curcuma

Peper 

Zout 

Olijfolie

Bereiding

Snijd de spitskool in reepjes van ongeveer 0,5 cm. Stoof de spitskool in wat olijfolie en water met het deksel op de pan. Als de kool gaar is, doe je ze in een kom en laat je ze even afkoelen. Als ze niet meer heet is, voeg je er de eieren, de kruiden en de Pecorino aan toe. Roer alles tot een dikke brij.

Snijd uit de norivellen cirkels, iets groter dan je pan (de vellen krimpen nog een beetje in de pan, zie foto). Doe een flinke scheut olijfolie in de pan en leg 1 vel in de koude pan. Schep de helft van het eiermengsel er op en leg het 2e norivel bovenop de brij en duw een beetje aan. Zet nu pas de pan op het vuur en laat enkele minuten bakken met het deksel op de pan op een matig vuur. Als het ei aan de randen gestold is, draai je voorzichtig de omelet om en laat je de andere kant ook enkele minuten bakken zonder deksel. Doe hetzelfde voor de 2e omelet. 

Dit gerecht is zowel warm als koud heel lekker!

(Geïnspireerd door Pacale Naessens)

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet in Lier, bij Tijs in Mechelen, bij Vanessa in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] of [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27