Juliette haar zelfbeeld is terug opgekrikt

Toen ik Juliette zag op onze eerste afspraak, zat er een heel teruggetrokken meisje voor mij die letterlijk in mekaar gedoken zat. Juliette had dan ook al zoveel mislukte dieetpogingen achter de rug. Ze vertelde me over de ontmoeting met de mama van haar vriendin die ik begeleid had en dankzij het RainPharma dieet zo’n metamorfose had ondergaan. Dat wilde ze ook.

Juliette vertelt 

“Ik was helemaal radeloos . Ik had al zoveel diëten gedaan en eigenlijk kwam ik er telkens ongelukkiger uit. Toen ik de mama van een vriendin zag, kon ik mijn ogen niet geloven. Ze was niet alleen veel afgevallen maar straalde van kop tot teen. 

Ze heeft mij het dieet toegelicht en hoe Greet tewerk gaat met het RainPharma dieet.

Ik heb hierover mijn eigen mama aangesproken of ik dit wel mocht doen van haar. Ze stond er volledig achter, maar ik moest wel zelf de helft betalen. Dat was voor mij een belangrijke motivatie om alles juist te doen. Ik wilde mij ook echt bewijzen. Het was niet altijd even makkelijk maar ik had gelukkig wel veel doorzettingsvermogen. Ik vond het vooral super dat ik zo lang kon genieten van de ondersteuning. 

Ik ben niet alleen mijn overtollige kilo’s kwijt. Ik heb ook veel over voeding geleerd en hoe voeding in mekaar zit. Greet heeft me ook een nieuwe levensstijl aangeleerd. Ik mag nu af en toe zondigen. In het begin had ik het daar moeilijk mee maar ik heb ondertussen met mezelf afgesproken dat dit ook best eens mag. Nu doe ik het niet meer stiekem zoals vroeger. Anders vrees ik dat ik wel eens zou kunnen hervallen in mijn oude gewoontes en daar wil ik echt niet naar terug. 

Ik zal mijn struggles blijven tegen komen, maar die kan ik nu aan. Ik ben ook veel sterker geworden. Eigenlijk ben ik nu iemand totaal anders. Ik was vroeger heel sociaal, dat was plots helemaal weg, maar nu weer helemaal terug. Ik schaam me niet meer en durf terug buiten te komen. Al die complimenten van mijn vriendinnen doen ook echt veel deugd.

Ik voel mij zo veel beter, mijn zelfbeeld is helemaal opgekrikt en ik durf mij veel meer te uiten. Ik heb mezelf terug gevonden.”

Juliette werd niet alleen slanker, maar ook veel steviger

Juliette was ontzettend gemotiveerd en volgde ieder advies heel consequent op. Het was duidelijk dat ze zich wilde bewijzen en dat heeft ze ook met verve gedaan. 

Juliette heeft niet alleen haar overtollige kilo’s kwijt. Ze is uitgegroeid van een timide meisje naar een zelfverzekerde jonge meid met een brede glimlach op haar snoetje. 

Van haar mama heeft ze na haar dieet een volledig pakket gelaatsverzorging cadeau  gekregen. Hoe lief is dat !

Juliette krijgt van alle kanten in haar omgeving zeer veel appreciatie. Ook van mij nog eens een dikke proficiat Juliette. Je bent een echt voorbeeld en een bron tot inspiratie voor andere mensen. 

Liefs,

Greet