Kabeljauw met groene curry en kerstomaten

Inspriratie @ Pascale Naessens

Ingrediënten voor 1 persoon

300g spinazie

150g kerstomaten

150g kabeljauwhaasje

15g groene currypasta (zonder suiker)

Peper

Himalayazout

Olijfolie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg het kabeljauwhaasje in een vuurvaste schotel. Meng de currypasta met 1 eetlepel olijfolie en smeer dit over de vis.

Giet rond de vis nog een beetje olijfolie. Halveer de kerstomaatjes en leg ze ook in de ovenschaal. Overgiet met een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout. Laat de vis en tomaatjes gedurende 25 minuten garen in de oven. Leg 10 minuten voor het einde van de gaartijd de spinazie bij in de ovenschaal. Overgiet met nog een heel klein beetje olijfolie en kruid met peper en zout.

Dresseer en dien op.

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?… Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij GreetTijsVanessa of Frauke, zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27