Gratis verzending vanaf €60 - 4,6/5 op Google Reviews

  • Blog
  • E-books
  • Rainpharma Recepten
    • Afslankperiode
    • Verzilveringsperiode
    • Regel van 2
Corporella
  • Home
  • Over ons
  • Mechelen
  • Webshop
    • Rainpharma
      • Gelaat
      • Haar
      • Lichaam
      • Handen
      • Voeten
      • Onze favorietjes
  • Kinesitherapie
  • Menopauze
  • RainPharma
    • RainPharma Dieet
  • Esthetische behandelingen
    • Endermologie of lipomassage
    • Power Plate
    • Medische voetverzorging
    • Schoonheidszorgen
    • Cent Pur Cent
  • Contact
0

Kip curry met couscous van bloemkool

Corporella
aug 13, 2019 Afslankperiode, Rainpharma Recepten Reacties uitgeschakeld voor Kip curry met couscous van bloemkool
Kip curry met couscous van bloemkool

Ingrediënten

100 g kippenborst
1 theelepel currypoeder
150 ml sojamelk
150 g bloemkool
1 eetlepel extra vierge olijfolie
verse koriander
peper en zout
muskaatnoot

Facultatief:
½ blaadje kaffir limoenblad
½ citroengrasstengel

Bereiding

Bak de kippenborst kort langs elke zijde in de olijfolie. Verwarm ondertussen de oven voor op 75°C. Leg de kip in een ovenschaal wanneer deze goudbruin is en laat hem een gedurende een uur verder garen in de oven. Ga met een voedselthermometer na of de kerntemperatuur van de kip 75°C bedraagt.
Eventueel moet de kip langer in de oven.
Rasp de bloemkoolroosjes zodat je een soort couscous krijgt. Snij een aantal bloemkoolstengels fijn en laat ze garen in ongeveer 50 ml sojamelk.
Laat de couscous van bloemkool kort blancheren (+/- 30 seconden) in kokend water met wat zout. Spoel daarna af met koud water en kruid met peper en fijngesneden koriander.
Mix de stengels van de bloemkool zonder de sojamelk tot een gladde crème en kruid met muskaatnoot, peper en zout. Voeg eventueel weer wat sojamelk toe voor een betere textuur.
Zet de andere 100 ml sojamelk op een vuur en voeg het currypoeder toe.
Voeg eventueel ook de geplette citroengrasstengel en het half blaadje kaffir
limoenblad toe en laat ongeveer 5 minuten marineren. Breng op smaak met
peper en zout.
Bak de kippenborst nog even goudbruin in een pan met olijfolie en kruid met peper en zout.

Bron: Receptenboekje RainPharma
Benne Bastin, kok
Foodlab Benne

Eendenfilet met boschampignons en knolselderVorig bericht
Schorseneer, bloemkool, broccoli en spinazieVolgend bericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en weet als eerste wanneer er nieuwe producten of workshops zijn!

Corporella staat voor professionele behandelingen en een doelgerichte en persoonlijke aanpak. Je kan hierbij uiteraard rekenen op de nodige discretie met respect voor het medisch beroepsgeheim.

facebookinstagram

Handige Links

  • Webshop
  • Kinesitherapie
  • Schoonheidszorgen
  • Menopauze
  • Privacy Policy
  • Retourbeleid

Onze Webshop

  • Mijn Account
  • Winkelmandje
  • Afrekenen

Contacteer Ons

LIER

Bel ons: 03 488 02 74

Adres: Antwerpsesteenweg 212, 2500 Lier

E-mail: info@corporella.be

MECHELEN

Bel ons: 015 43 33 64

Adres: Guldenstraat 27, 2800 Mechelen

E-mail: info@corporella.be

BTW: BE 0877.563.255

Copyright © 2023 Corporella - Gemaakt door Kreatix. Alle rechten voorbehouden