Kipfilet gevuld met spinazie, kruiden en tomaat

Ingrediënten voor 1 persoon

1 kipfilet

1 grote tomaat (+/- 200g)

300g spinazie

2 bosjes basilicum

1 takje rozemarijn

Olijfolie

Peper

Himalaya zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°. Snijd de kipfilet overlangs in twee (maar niet volledig doorsnijden). Leg hem open op een plat vlak en leg er plastiek folie over. Klop met een plat vlak, bijvoorbeeld met een groot mes of met een keukenhamer de filet plat zodat hij groter wordt. Wrijf in met olijfolie, peper en zout. Bak de spinazie in een lepel olijfolie. Eens de spinazie geslonken is, voeg je de basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaat in plakken. Leg een laagje tomaat en een laagje spinazie met een takje rozemarijn op de kipfilet, vouw dubbel en bind vast met keukentouw. Zet de gevulde kipfilets gedurende 30 minuten in de oven. Snijd vlak voor het serveren de touwtjes door en verwijder ze.

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij GreetTijsVanessa of Frauke, zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] , [email protected] , [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27