Laap kai bloemkoolrijst

Ingrediënten

150 gr bloemkool
koriander
munt
rode peper (of gedroogde peperringetjes)
teentje look
rode ui
1 a 2 limoenen
vissaus
150 gr kipfilet

Bereiding

Snijd de bloemkool fijn (rijstformaat)
Kook in water met een bouillonblokje
Kipfilet fijn hakken in de blender
Bakken met een el water in de pan (mag niet kleuren, moet wel helemaal gaar zijn)
Laat afkoelen en neem een kom.
Snijd de koriander en munt grof en doe in de kom.
Voeg hierbij een fijn gesneden rood pepertje en een teentje look en doe in de kom.
Snijd de ui in ringen en voeg toe.
Voeg 1 a 2 el vissaus toe (naar smaak)
Voeg sap van 1 a 2 limoen toe (naar smaak)
Kruid af met peper.
Voeg de kip toe en alles goed mengen.
Serveer met de bloemkoolrijst.

Laap kai bloemkoolrijst

Bron: Jaimee Lee Spiessens, hobbykok