Lynn’s ontdekkingsreis naar natuurlijke verzorging voor haar kleintjes met RainPharma.

Als jonge mama van een energieke 4-jarige zoon en een schattige 5 maanden oude dochter, streeft Lynn altijd naar het beste voor haar kinderen, zeker ook als het gaat om hun gevoelige huid. Lynn’s verhaal begon toen ze bij Corporella kwam werken, waar ze voor het eerst in aanraking kwam met het merk RainPharma en de kracht van natuurlijke verzorgingsproducten ontdekte.

Ik leerde etiketten lezen.

“Toen ik bij Corporella begon te werken, had ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord van RainPharma. Mijn zoontje Matthias was toen 1 jaar oud. Ik heb er nooit bij stil gestaan dat een tere babyhuid ook even zacht moet behandeld worden. Door mijn opgedane kennis bij Corporella en de etiketten te lezen ontdekte ik dat de producten die ik toen gebruikte chemische stoffen bevatten waar een babyhuid beter van gespaard blijft.”

Ik ontdekte het belang van natuurlijke producten voor baby’s huid

“Het eerste product wat ik toen gebruikte was de babyolie van RainPharma om mijn zoontje mee in te smeren. Alhoewel Matthias geen slechte huid had, merkte ik toch wel een verschil. Door deze ervaring heb ik mijn zus deze olie aangeraden voor haar zoontje Kobe. Zijn ruwe huid die ontsierd werd door rode pukkeltjes werd hierdoor zacht en herstelde volledig.

Ik maakte bewuste keuzes tijdens de zwangerschap en de bevalling

“Toen ik zwanger werd van Elise, gebruikte ik voor mijn bolle buik ook de babyolie van RainPharma. Want wat goed is voor mijn baby zal ook wel goed zijn voor de mama. Ik wisselde hierbij graag af met Sacred Seven Body Repair Oil.

Alhoewel ik in het geboortehuis de luxe had om aangeboden producten te gebruiken, verkoos ik toch mijn vertrouwde babylijn van RainPharma mee te nemen.

Ons dagelijks badritueel voor mijn baby

“Elise krijgt nu dagelijks een badje met de zachte Baby Bath Milk. Ik moet mijn man er wel attent op maken dat hij wat minder kwistig mag omspringen met deze heerlijke badmelk. Je moet echt maar een pompje gebruiken, zo zuinig zijn de producten van RainPharma.”

“De billetjes van Elise smeren we ook geregeld in met broccoli olie, zeker toen deze beschadigd waren na een virale buikinfectie, wat de genezing duidelijk bevorderd heeft.”

Onze gezinsverzorgingsroutine.

“De overstap naar natuurlijke producten heeft ervoor gezorgd dat wij nu enkel de RainPharma lijn gebruiken in de badkamer. Ook Matthias kiest nu zijn Skin Wash met de favoriete geur Pink Grapefruit. Zijn haar wassen we met Balancing shampoo en voor zijn vaak beschadigde lippen de Expert Lip Repair. Onlangs kwam hij van de speeltuin waar hij zich verbrand had op de glijbaan. Het was een echte brandwonde die als sneeuw voor de zon verdween dankzij Broccoli olie.”

Conclusie

“Mij moet je niet meer overtuigen. Ik wil het beste voor mijn kinderen en daar is de RainPharma verzorging een belangrijke onderdeel van geworden.”

Lynn

Als je advies wenst over natuurlijke producten voor je kinderen, voor jou als mama (of voor papa 😁) Kom maar langs!

Antwerpsesteenweg 212, LIER 

03 488 02 74

[email protected]