Omelet met kip en spinazie

Ingrediënten

2 eieren
½ eetlepel olijfolie
40 g spinazie
50 g kippenborstfilet in blokjes
platte peterselie
½ theelepel râs al hânout
peper en zout

Bereiding

Blancheer de spinazie kort in kokend water. Spoel met koud water en laat
uitlekken op een keukenhanddoek of keukenpapier.
Bak de kip goudkleurig in een antikleefpan met de olijfolie.
Voeg de râs al hânout kruiden toe.
Klop de eieren los met een beetje zout.
Zet het vuur zachter en voeg de eieren toe.
Leg de spinazieblaadjes op de omelet.
Laat het rustig gaar worden zonder te roeren. De bovenkant van de omelet mag nog lichtjes vochtig zijn.
Werk af met fijngesneden peterselie en peper.

TIP: Heb je een slecht geurende adem? Voeg verse peterselie aan je gerechten toe. Dankzij de chlorofyl wordt deze ontgeurd.

Bron: Receptenboekje RainPharma
Benne Bastin, kok
Foodlab Benne

Een afspraak maken of meer info nodig?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.

Je kan me ook telefonisch bereiken op 03 488 02 74 of een mailtje sturen naar [email protected].

Corporella