Ontdek Fastercise: Maximale resultaten in minimale tijd.

Ben je op zoek naar een effectieve trainingsmethode die je resultaten naar een hoger niveau tilt? Hou je er niet van om uren in de fitness door te brengen? Dan is Fastercise misschien wel de oplossing voor jou. De Amerikaanse Dr. Denis Wilson, ontwikkelde Fastercise. Dit is een innovatieve benadering van beweging die draait om het maximaliseren van fitnessresultaten in minimale tijd. In deze blog duiken we dieper in op wat Fastercise inhoudt. Waarom is het zo’n opvallende verschijning is in de wereld van krachttraining en gezondheid?

Shivercise: Stimuleer je metabolisme met bibbers

Een van de kernprincipes van Fastercise is Shivercise. Hier draait het om het actief induceren van spiertrillingen of bibbers in het lichaam. Dit bereik je door jezelf bloot te stellen aan koude temperaturen. Het kan ook door korte, intensieve bewegingen uit te voeren die de spieren snel laten samentrekken en ontspannen. De resulterende trillingen activeren het ‘bruine vet‘, dat calorieën verbrandt om warmte te genereren en het metabolisme te stimuleren. Door slechts 1 minuut aan Shivercise te doen voor het eten, vertel je je lichaam dat het de voedingsstoffen efficiënt moet verwerken. Dit kan resulteren in minder honger en meer calorieverbranding, zelfs in rust.

Hoe werkt dit?

Tightercise: Krachtig aanspannen voor spierkracht

Een ander aspect van Fastercise is Tightercise, waarbij je verschillende spiergroepen in het lichaam gedurende korte periodes krachtig aanspant, meestal ongeveer 10 seconden per spiergroep. Door spieren intensief aan te spannen, wordt de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor worden je spieren geactiveerd. Dit draagt bij aan spierkracht en spiertonus. Tightercise kan worden geïntegreerd in dagelijkse activiteiten zoals bij staan, zitten of lopen. Je kan het zelfs doen tijdens routinematige taken zoals het wachten in de rij of tijdens het tanken van de auto. Door Tightercise na de maaltijd uit te voeren, verbruik je de energie die je zojuist hebt ingenomen, wat kan helpen bij het voorkomen van opslag van overtollige energie als vet.

Fastercise: Een alternatieve benadering van beweging

Fastercise biedt een alternatieve benadering van beweging die draait om snel en effectief het lichaam activeren om het metabolisme te stimuleren en de algehele gezondheid te verbeteren. Door zowel Shivercise als Tightercise op te nemen in je dagelijkse routine, kun je profiteren van de vele voordelen die deze unieke trainingsmethode te bieden heeft. Het grootste voordeel? Je kunt deze bewegingen overal uitvoeren zonder de noodzaak van apparatuur of toestellen. Waag de sprong en ontdek wat Fastercise voor jou kan betekenen!

Conclusie

Fastercise is niet alleen een efficiënte manier om je metabolisme te stimuleren en je algehele gezondheid te verbeteren. Het kan ook naadloos worden geïntegreerd in je dagelijkse leven. Met slechts enkele minuten Shivercise voor de maaltijd en Tightercise na de maaltijd, kan je grote stappen zetten naar een fitter en energieker leven. Doe mee aan de uitdaging en ontdek zelf de kracht van Fastercise!

Stralend fit naar de zomer met Corporella?

Stuur een mail naar info@corporella

Een persoonlijk gesprek, inclusief meting en bepalen van lichaamssamenstelling? 

Afspraak in LIER, 03 488 02 74 , Antwerpsesteenweg 212

Afspraak in MECHELEN, 015 43 33 64, Guldenstraat 27

Laat de zomer maar komen!

Greet, Alex, Vanessa, Tijs, Frauke, Eef, Lynn, Marian, Charlotte.