Oosterse bloemkoolcoucous met zalm uit de oven.

Ingrediënten voor 1 persoon

100g bloemkool

Maanzaad

Verse munt

Ras el hanout

Gemalen komijn

Gemberpoeder

Himalayazout

Gedroogde tijm

Olijfolie

Kippenbouillon

Moot zalm van ongeveer 150g

Verwarm de oven voor op 180°.

Bereidingswijze

Leg de zalm in een ovenschotel, overgiet met een beetje olijfolie, kruid met peper, zout en tijm en laat in de oven bakken tot de vis gaar is.

Hak de bloemkool fijn in een keukenrobot. Stoof even aan in een pan met een scheutje olijfolie en voeg wat kippenbouillon toe. Laat de kippenbouillon op een zacht vuurtje verdampen, voeg ras el hanout, gemalen komijn en gemberpoeder toe naar smaak. Snijd enkele muntblaadjes fijn en meng samen met het maanzaad onder de bloemkoolcouscous. Werk af met enkele muntblaadjes.

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27