Spinaziesalade met sardientjes en geroosterde trostomaatjes

Ingrediënten voor 1 persoon

Handvol jonge (kleine) spinazie

Tak trostomaatjes (8-tal tomaten)

1 el chiazaad

Scheut olijfolie

Blik sardientjes

1 tl citroensap

Peper

Himalayazout

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 160°. Laat de trostomaten aan de stengel en leg ze in een ovenschotel. Overgiet met een scheutje olijfolie en bestrooi met peper en zout. Zet in de oven tot wanneer het vel van de tomaten open barst.

Meng een scheutje olijfolie met het chiazaad en citroensap en een beetje peper en zout. Doe de jonge spinazie in een kom en schep er voorzichtig het oliemengsel onder. Schep op een bord. Als de tomaten gaar zijn leg je de hele stengel op het bord naast de spinazie. Laat de sardientjes uitlekken en leg ze bij op het bord, bestrooi met nog wat chiazaad.

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27