Pompoenlasagne met ricotta 

Ingrediënten voor 2 personen.

800g verse spinazie

2 kleine potjes ricotta

350g pompoen lasagnevellen (te vinden in Albert Heijn)

200g gerookte zalm

Teentje knoflook

Geraspte Pecorino

Bereiding

Warm de oven voor op 180°.

Snijd de knoflook fijn en bak in een beetje olijfolie in een wokpan. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe. Als de spinazie gaar is, is deze hard geslonken. Voeg nu de ricotta toe en breng het mengsel op smaak met wat peper.

Leg in een ovenschaal een bodem met de lasagnevellen. Leg hier een laag van het spinaziemengels op, daarna een laag gerookte zalm. Ga zo voort tot alle ingrediënten opgewerkt zijn. Bestrooi met de gemalen Pecorino en laat in de oven garen. (30 tot 45 minuten. Afhankelijk van de werking van jouw oven)

Smakelijk, Vanessa

Mogen er bij jou ook een paar of veel kilootjes af? Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? … Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. Je kan voor het RainPharma Dieet terecht bij Greet in Lier, bij Tijs in Mechelen, bij Vanessa in Lier en Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] , [email protected] of [email protected]

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27