RainPharma Fresh Collection!

Wist je dat je 30 ml per kilogram gewicht zou moeten drinken per dag om iedere cel in je lichaam te spoelen, te voeden met nieuwe vitaminen en om de afval er terug uit te halen?  Hete, zwoele zomerdagen zoals nu vragen om meer te drinken dan je gewoon bent. Ben je water beu? Drink je onvoldoende? Ben jij een regelmatige sporter? Zoek je een alternatief voor frisdranken? Eet je te weinig eiwitten? Zijn klassieke shakes moeilijker verteerbaar voor jou? 
Dan denk ik dat jij heel blij gaat zijn met onze twee nieuwelingen. 
Deze dranken beantwoorden aan al je wensen en ze zijn dan nog superlekker ook. Ontdek hier de RainPharma Fresh Collection

Water water water! 

Wanneer de temperaturen stijgen in de zomer vraagt ons lichaam naar meer water. De warme temperaturen kunnen er ook voor zorgen dat we minder gaan eten.  Ons voedingspatroon kan dan niet helemaal in overeenstemming zijn met wat het lichaam nodig heeft.
Vaak krijgen we ook te horen dat velen het moeilijk hebben om aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid water te komen. Iemand die 50 kg weegt heeft 1,5 liter water nodig. Weeg je 70 kg zou je 2,1 liter water moeten drinken enz.
Veel mensen vergeten water te drinken, maar ook wordt er vaak te weinig gedronken omdat sommigen water gewoonweg niet lekker vinden.  Hier heeft RainPharma met de Fresh Collection een oplossing voor. Een eiwitpoeder, dat na oplossen ook de hoeveelheid water aanreikt voor de hydratatie én met een fris smaakje. 

In plaats van frisdrank? 

Oh ja, de Fresh Shakes zijn voor velen lekkerder dan gewoon water, maar ook veel gezonder dan frisdrank. Dit drankje heeft ook een frisse en fruitige smaak maar valt zeker niet te vergelijken met klassieke frisdranken. Het bevat namelijk geen suikers, noch bewaarmiddelen, of aspartaam. Een prachtig alternatief dus dat we met trots aan je voorstellen.

Lynn drinkt graag water met een smaakje. Zij kiest voor Fresh & Fruity 🍑

Fresh Shakes lessen niet alleen de dorst.

De twee shakes uit de Fresh Collection zijn eiwit-shakes die toch enigszins verschillen van onze Classic Shakes.  Inderdaad, de Classic Shakes bevatten meer eiwitten (20g i.p.v. 10g) en ook nog eens vezels (inuline). Dit zorgt ervoor dat je na het drinken van een Classic Shake een tragere maaglediging hebt en bijgevolg dus een langer verzadigd gevoel dan bij het drinken van een Fresh Shake. Mooi meegenomen in het kader van afslanken of gewoon als gezond tussendoortje. Maar zijn we soms niet op zoek naar een iets lichter alternatief? Bijvoorbeeld bij warm weer in de zomer, na het sporten of gewoon tijdens de maaltijd? Dan is deze Fresh Collection en mooi alternatief voor jou.

Hoeveel eiwitten? 

Een gemiddeld actief  persoon zou volgens de algemene gezondheidsrichtlijnen dagelijks 60g tot 90g eiwitten per dag moeten innemen. De RainPharma Fresh Shakes kunnen op deze manier een ideale aanvulling zijn op jouw bestaand eetpatroon. 

Je bereidt je shake door 1 schepje van het poeder op te lossen in 300 ml water. 1 RainPharma Fresh Shake levert je zo +/- 10g eiwitten op. Om hier een duidelijker beeld van te geven: 

1 RainPharma Classic Shake bevat +/-20g eiwitten. 
1 eitje bevat +/- 7g eiwitten. 
1 grote banaan bevat +/- 2g eiwitten. 
Een entrecôte van 250g  bevat +/- 46 g eiwitten. 

Alex is geen fan van isotone dranken, zijn favoriet alternatief is Fresh & Ginger

Vanwaar komt hun heldere look? 

Voor de Fresh & Fruity koos RainPharma voor een wei isolaat.
Zoals je misschien al weet bevatten onze Classic Shakes zowel wei concentraat als wei-isolaat. Bij Fresh & Fruity koos men enkel voor de isolaat-vorm.
Isolaat wil zeggen dat het eiwit gehalte iets hoger ligt dan bij een concentraat. Dit komt omdat vet en koolhydraten er meer uitgehaald zijn door een extra filtratie stap. Het drankje bevat dan ook slechts 50 kcal. Het is goed oplosbaar en vormt een heldere oplossing. 

De Fresh & Ginger is op basis van een erwten-hydrolysaat.
Bij dit hydrolysaat zijn de eiwitketens extra geknipt. Deze vorm is dan voor velen nóg makkelijker opneembaar, is lekker licht en wordt dan ook goed verdragen. 

Beide shakes uit de Fresh Collection zijn eiwitrijk en helder na oplossen. Ze zijn bovendien suikervrij en bevatten slechts 50 kcal per 300ml.


Zijn de Fresh Shakes ook geschikt voor veganisten?

De Fresh & Fruity is op basis van wei-eiwitten. Deze is dus 100% vegetarisch maar niet veganistisch. De Fresh & Ginger is op basis van erwt-eiwitten waardoor deze variant wel 100% veganistisch is. 
Voor elk wat wils dus! 

Hoeveel shakes per dag? 

Fresh & Ginger
     6-12 jaar 1x/dag 
     > 12 jaar  2x/dag

Fresh & Fruity 
Deze mag aangeboden worden aan kindjes onder de 6 jaar.
Van de Fresh & Fruity kan je er tot 5/dag drinken. 

En tijdens het Balance Program? 

De Fresh Shakes leveren niet evenveel eiwitten op als de gewone shakes. Vervang dus niet alle Classic Shakes van jouw Balance Boxer gewoon zomaar door Fresh Shakes. In het Balance Program is de inname van voldoende eiwitten cruciaal om het lichaam optimaal te kunnen ondersteunen.  Wat je wel zeker kan doen is bijvoorbeeld 1 Classic Shake vervangen door 2 Fresh Shakes. Zo bekom je ook 20g eiwitten. 

Nog even samenvatten? 
Deze nieuwe limited edition Fresh Shakes zijn duidelijk super breed inzetbaar. Ik denk aan: 

– Sporters die na de workout op zoek zijn naar een licht en fris hydratatie-drankje met extra eiwit erin. 
– Een alternatief voor frisdrank voor zowel kinderen als volwassenen. 
– Personen die normaal gezien grotere porties eiwitten minder goed verteren.
– Personen die de textuur van sommige Classic Shakes minder kunnen appreciëren. 
– Diëters die op zoek zijn naar een lekker alternatief tijdens het Balance Program. 
– Als drankje tijdens het SNP (ter afwisseling van water, thee, soep) 
– Voor diegenen die te weinig vocht drinken.
– Onder de vorm van een waterijsje in de diepvries!

– In een liter water, om meer water te drinken, uiteraard dan met een zachtere smaak door de grotere verdunning.

Greet heeft een gezond aperitief gevonden. 2 theelepels Fresh & Ginger met ijsblokjes, bruiswater en bosbessen.

Laten we samen met deze Fresh Collection nog verder genieten van deze zalige zomer. Je vindt deze Limited Edition Shakes terug in de winkels te Lier en Mechelen. Je kan ook online shakes bestellen in onze RainPharma webshop.

SMAKELIJK! 

Heb je hier nog vragen over? 

Altijd welkom voor een bezoekje in onze winkel te Lier, Antwerpsesteenweg 212 of te Mechelen, Guldenstraat 27. Heb je een snelle vraag voor ons?

☎️ 03 488 02 74 voor LIER en 015 43 33 64 voor MECHELEN

💻 [email protected] of [email protected]