Rode biet met ansjovis

Benodigheden

Rode biet, kant en klaar

Citroen, zwarte peper en Himalayazout, rucola, rode ui, balsamicoazijn.

Bereidingswijze

Ik hou niet echt van de aardse smaak van rode biet. Maar ik weet wel dat het heel gezond is en daarom verplicht ik mezelf af en toe toch om dit te mengen onder een salade. Ik gebruik het liefst kant en klare bieten. Als ik heel veel tijd heb kook ik ze al eens zelf, maar vind het eigenlijk toch wel een gedoe.

Snijd de bieten in heel dunne schijfjes en besprenkel ze met citroensap, olijfolie en balsamicoazijn. Rijkelijk kruiden met zwarte peper en Himalayazout. Dresseren met fijn gesneden, rode ui, rucola en de ansjovis.

TIP: Wees zuinig met zout, ansjovis heeft al een heel zoute smaak.

Smakelijk

Greet

Een afspraak maken of meer info nodig?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.

Je kan me ook telefonisch bereiken op 03 488 02 74 of een mailtje sturen naar [email protected].

Corporella