Roodbaars met traag gegaarde groene asperges en salie.

Ingrediënten voor 1 persoon

150g roodbaarsfilet

1 teentje look, geperst

6 grote groene asperges

2 x 0,5 eetlepel olijfolie

Snuifje paprikapoeder

25g goede boter of ghee

¼ bosje salie, blaadjes in repen gesneden

Zwarte peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 120°. Snijd ongeveer 2cm van de achterkant van de asperges en leg ze in een ovenschotel. Overgiet met een scheutje olijfolie en bestrooi met peper en zout. Laat ze garen in de oven.

Meng de olijfolie met het paprikapoeder en smeer de roodbaarsfilet hier mee in.

Wanneer de asperges bijna gaar zijn, laat je de boter smelten in een steelpan en voeg je de look en de salie toe. Grill de roodbaars 2 tot 3 minuten in een grillpan.

Leg de asperges op een bord, leg hier de roodbaars op en overgiet met de salieboter.

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27