Gratis verzending vanaf €60 - 4,6/5 op Google Reviews

  • Blog
  • E-books
  • Rainpharma Recepten
    • Afslankperiode
    • Verzilveringsperiode
    • Regel van 2
Corporella
  • Home
  • Over ons
  • Mechelen
  • Webshop
    • Rainpharma
      • Gelaat
      • Haar
      • Lichaam
      • Handen
      • Voeten
      • Onze favorietjes
  • Kinesitherapie
  • Menopauze
  • RainPharma
    • RainPharma Dieet
  • Esthetische behandelingen
    • Endermologie of lipomassage
    • Power Plate
    • Medische voetverzorging
    • Schoonheidszorgen
    • Cent Pur Cent
  • Contact
0

Tajine met lamskroon

Corporella
mei 31, 2021 Afvallen, Algemeen, Rainpharma Recepten, Recipes, Regel van 2, Verzilveringsperiode Reacties uitgeschakeld voor Tajine met lamskroon

Op z’n Marrokaans.

Benodigdheden

600 gram lamskroontjes

3 wortelen

250 gram champignons

150 gram linzen

800 gram tomatenblokjes

250 ml groentebouillon

2 uien

3 teentjes look

Peper en zout, ras el hanout, kurkuma, chili, komijn, laurierblaadje.

Bereidingswijze

Kook de linzen eerst vooraf. Best spoel je ze eerst af in een vergiet en breng je ze aan de kook met peper, zout en een laurierblaadje. Spoel ze daarna kort terug af in het vergiet.

Snijd de lamskroontjes in gelijke stukken per vier boutjes bijvoorbeeld, kruid ze met peper en zout en bak ze kort aan. Voeg daarna de geplette teentjes look toe, de uien die je in halve ringen hebt gesneden en wortelen in dunne schijfjes. Voeg meteen alle kruiden toe. Kies zelf wat je het meest wil laten doorsmaken. Chili maakt het geheel pikanter, Ras el Hanout maakt het specialer. Haal het vlees even uit de pan en roerbak de groenten gedurende twee minuten. Snijd de champignons in fijne schijfjes en voeg ze samen met de voorgekookte linzen toe.

Voeg de tomatenblokjes en groentebouillon toe. Schik de lamskroontjes in het mengsel. Breng alles heel kort aan de kook. van zodra het begint te pruttelen zet je het deksel op de tajine en zet je ze in een voorverwarmde oven van 180 graden. Laat minstens 90 minuten in de oven staan. Hoe langer het in de oven staat, hoe meer je kan genieten van het kruidig smaakbommetje.

Vlak voor het opdienen kan je nog afwerken met vers gesneden peterselie of koriander. Peterselie maakt het eerder vertrouwd, koriander weer specialer. Je houdt ervan of niet. Wat verkies jij?

Smakelijk, Greet

Asperges met Rib Eye SteakVorig bericht
Anja was op zoek naar evenwicht. Zij vond de oplossing in het RainPharma dieet en meer beweging.Volgend bericht

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en weet als eerste wanneer er nieuwe producten of workshops zijn!

Corporella staat voor professionele behandelingen en een doelgerichte en persoonlijke aanpak. Je kan hierbij uiteraard rekenen op de nodige discretie met respect voor het medisch beroepsgeheim.

facebookinstagram

Handige Links

  • Webshop
  • Kinesitherapie
  • Schoonheidszorgen
  • Menopauze
  • Privacy Policy
  • Retourbeleid

Onze Webshop

  • Mijn Account
  • Winkelmandje
  • Afrekenen

Contacteer Ons

LIER

Bel ons: 03 488 02 74

Adres: Antwerpsesteenweg 212, 2500 Lier

E-mail: info@corporella.be

MECHELEN

Bel ons: 015 43 33 64

Adres: Guldenstraat 27, 2800 Mechelen

E-mail: info@corporella.be

BTW: BE 0877.563.255

Copyright © 2023 Corporella - Gemaakt door Kreatix. Alle rechten voorbehouden