Vitello tonnato

Ingrediënten voor 1 persoon

100g varkensgebraad

50g tonijn uit blik

1 zoute ansjovisfilet

1l kippenbouillon

1 wortel

1 ui

Wit van prei

10g kappertjes

2 eidooiers

½ eetlepel natuurazijn

½ eetlepel lauw water

½ eetlepel ongezoete mosterd

2 dl walnotenolie

Peper

Himalayzout

Handvol rucola

Bereidingswijze

Snijd de wortel, ui en prei grof en voeg ze toe aan de kippenbouillon. Breng tot tegen het kookpunt en laat het vlees gedurende 45 minuten rustig garen. Haal het vlees uit de bouillon en laat afkoelen. De basis van de saus is een verse mayonaise: klop de eidooiers los en meng met de azijn, het water en de mosterd. Voeg dan, al kloppend met de garde of zacht mixend met de staafmixer, de walnotenolie toe. Als de mayonaise klaar is, voeg je de tonijn, ansjovis en kappertjes toe en mix je deze glad. Voeg nog een beetje bouillonvocht toe tot je mayonaise licht lopend is. Snijd het vlees in dunne plakken, dresseer ze op een bord en overgiet met het mengsel. Dresseer het bord met de rucola salade.

Smakelijk.

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27