Voor Sophia was begeleiding de sleutel tot succes.

Sophia kocht midden in de coronaperiode een Balance Box van RainPharma online. Daar er geen persoonlijke begeleiding mogelijk was contacteerde ze willekeurig een coach om haar te adviseren via de telefoon. Ze startte met haar programma zoals voorgeschreven maar dit liep totaal niet goed

Misselijkheid, hoofdpijn, diarree, duizeligheid, ik voelde me ronduit slecht. Er werd me aangeraden om een lichte versie van het programma toe te passen, maar dit was voor mij geen oplossing. Integendeel, ik voelde mij zo slecht en gaf op.

Sophia contacteerde me met de vraag of ik haar kon helpen. 

“Een jaar later stonden die producten nog steeds naar mij te kijken. Ik voelde me futloos, had geen energie, ik had een doffe huid en een paar kilootjes minder mocht ook wel. Ik wilde me beter voelen! Ik werd 35 jaar en dacht “Sophia, doe er iets aan”. In plaats van terug zelf aan de slag te gaan contacteerde ik Greet. Ik vertelde haar hoe het mij de vorige keer vergaan was. Greet vroeg me om alles mee te nemen wat ik in huis had. Ze zou samen met mij bekijken hoe we dit konden aanpakken.”

Voorzichtige start

Toen ik Sophia voor de eerste keer zag luisterde ik naar haar verhaal en vroeg haar uit over haar eetgewoonten, leefstijl en haar klachten. Ik merkte wel de vrees op die ze had om terug dezelfde symptomen te krijgen als bij de vorige poging. Om die reden paste ik haar programma aan en liet haar voorzichtig opbouwen. Ik heb haar 10 dagen laten wennen aan een nieuwe manier van eten zonder drastische veranderingen. Supplementen werden dag na dag bekeken en toegevoegd. Na 10 dagen zaten we terug samen. 

“Onmiddellijk bij het opstarten voelde ik dat het goed zat. Deze keer was ik niet misselijk, mijn darmen deden helemaal niet moeilijk en ik voelde in een mum van tijd een boost van mijn energiepeil. Bovendien merkte ik een enorm verschil aan mijn huid. Ik was blij dat Greet mij zo voorzichtig had laten wennen aan dit programma. Na 10 dagen voelde ik al dat ik all the way kon gaan met het Balance Program en ging terug op bezoek bij Greet. 

Ik was zo enthousiast dat ik ook meteen besloot om al mijn supplementen in Family Packs aan te schaffen. Handig zonder die blisters, goedkoper en ik kom er meteen een jaar mee toe.” 

Als Sophia haar supplementen niet neemt

Sophia moet vaak reizen voor haar werk, probeert haar bagage te beperken en neemt enkel de basis mee. Ze had eerder de ervaring dat ze alles moest afgeven bij het inchecken en dat risico wil ze niet meer lopen.

“Ik neem op zakenreis enkel Daily Boost en Mighty Nine mee. De rest laat ik thuis. Amper na 2 dagen voel ik al een verschil in de omgekeerde richting. Ik voel echt dat mijn lichaam meer nodig heeft en mis mijn dagelijkse dosis supplementen. De derde dag al ben ik makkelijk slaperig, heb ik minder energie, voel ik me pufferig. Als ik dan terug thuiskom en mijn aanbevolen dosis terug mag nemen, kikker ik meteen op. Het verschil is echt gigantisch!”

Dag na dag zag ik mijn huid verbeteren.

Bij haar tweede consult vertelde Sophia dat ze op die korte tijd ook al verandering aan haar huid had opgemerkt. Ze gaf aan dat ze wel nog een extra duwtje kon gebruiken. Sophia was leek op vlak van gelaatsverzorging en ik gaf haar het advies om het A tot F programma van RainPharma toe te passen. 

“Ik wist totaal niet dat het belangrijk is om dubbel te reinigen, dat er een ritueel nodig is om die huid echt te voeden. Een ritueel van A tot F, aangepast maskertje, ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. Dag na dag zag ik mijn huid verbeteren. Ik besef nu ook het belang van die verschillende stappen. Toen ik in het buitenland was voor het werk had ik Dedicated Facewash, stap D, niet bij me. Na enkele dagen merkte ik al dat er iets niet klopte. Mijn huid straalde niet als voorheen. Toen ik terug thuiskwam en mijn ritueel terug volledig kon toepassen merkte ik onmiddellijk een enorm verschil. Toen begreep ik ook waarom dat A tot F stappenplan zo consciëntieus moet uitgevoerd worden. Het is mij nu duidelijk dat alle producten op mekaar afgestemd zijn, meer zelfs dat ze mekaar versterken voor een beter resultaat.”

“Nu heb ik ook nog Clever Night Remedy toegevoegd aan mijn ritueel en ga ik elke avond slapen met mijn nachtmasker. Ik had gelezen dat dit werkt op antiaging. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen, dacht ik.”

Oude gewoontes zijn nu verleden tijd.

Tijdens een Balance Program leren we je om oude gewoontes om te zetten naar nieuwe gezonde gewoontes.

“Ik was echt verzot op wit brood. Nu voel ik onmiddellijk dat mijn lichaam protesteert. Ik heb jaren last gehad van darmen. Dat is nu verleden tijd.”

“Vroeger kon ik echt genieten van een glaasje alcohol. Het hoorde erbij. Toen ik met dit programma begon, heb ik alcohol volledig gelaten. Met mijn verjaardag werd ik getrakteerd op een glaasje prosecco en weet je, het smaakte mij totaal niet. Ook op de Bollekesfeesten heb ik echt niets van alcohol gedronken. Iedereen vroeg wat er met me aan de hand was …

Ik voel dat er geen match is tussen gezonde voeding en alcohol. Mijn lichaam heeft nood aan water. “

De sleutel tot succes? Begeleiding!

Begeleiding is belangrijk als je een dergelijk traject als Sophia wil volgen. Ik laat haar zelf nog even aan het woord: 

“Eerdere pogingen beschouwde ik als mijn geheimpje. Ik kocht een programma, Ik praat er met niemand over, ik kan dat wel zelf. Het gevolg was dat alles in de kast bleef liggen en ik tot geen resultaat kwam.

Toen ik echter de eerste keer met Greet samen zat en mijn verhaal kon doen, drong het tot me door dat ik dit net nodig had. Niet alleen de uitleg live horen is nodig. Ik durfde nu ook de vragen te stellen die ik anders zou verzwijgen. Ik had meteen het gevoel dat ik er niet alleen voor stond

Bovendien heb ik advies gekregen dat werkt. Ik luister, ik doe het en ik heb resultaat.“

“Laatst hadden we bezoek. Ik dronk geen alcohol, waar ik meteen een opmerking over kreeg. Ik kreeg ook een complimentje en begon te vertellen. ‘Jij moet toch niet afvallen’ was de reactie en heb dan uitgelegd waarom ik dit gedaan heb en dat het meer is dan een dieet. Ik liet haar ook zien met welke producten ik aan de slag ben gegaan. Op het einde van mijn betoog vroeg de dame vroeg of ze dit ook kon bestellen en heb nee gezegd!

Ik heb haar op het hart gedrukt dat ze dit niet online mocht bestellen. Ze moet langskomen voor een gesprek, voor het vragenuurtje, voor het aangepast advies. Ik ben er zeker van dat dit de sleutel is om te komen tot waar ik nu sta. Ik ben dan ook heel blij dat ik Greet durven vragen heb om mij te begeleiden” 

Zo ‘n verhaal maakt mij echt gelukkig 😊

Bedankt dat je dit verhaal met ons wilde delen Sophia! Ik ben heel blij dat ik je zo op weg heb mogen helpen en dat dit traject voor jou zo’n ommekeer heeft gebracht.

Sophia met haar RainPharma shake als 4-uurtje.

Greet

PS: Heb jij ook dat duwtje nodig? Weet jij niet hoe je er moet aan beginnen? Wil jij ook je verhaal kwijt? Boek dan je gesprek snel in. Wil jij mee doen met onze Fleurig Licht en Fit Challenge? We starten op 5 september!

Bel 03 488 02 74 voor LIER of 015 43 33 64 voor MECHELEN

💻 i[email protected]

Je kan ook je Balance Program of Smart Nutrition Project kopen in de RainPharma webshop. We contacteren je dan snel voor een adviesgesprek met lichaamsanalyse.