Nancy’s verhaal na borstkanker.

Nancy, in het midden van de foto, kreeg enige tijd geleden de diagnose van borstkanker. Na afloop van haar behandelingen contacteerde ze me met de vraag of ons dieet ook voor haar zou kunnen. Door de behandeling en de anti-hormoontherapie, die ze nog 5 jaar moet nemen, was Nancy 10 kilogram zwaarder geworden. 

Kanker, operatie, chemotherapie, bestralingen, anti-hormoontherapie, de mentale knak die je krijgt, het is een speciaal pakketje. In haar eerste mail stond: “Ik weet natuurlijk niet hoe dat werkt. Want ik mag absoluut niets hormonaal gebruiken ! Dus vraag ik mij af of dit voor mij zou werken ?”

Ik nodigde Nancy uit voor een gesprek, luisterde naar haar verhaal en sloeg samen met haar de weg in naar de nieuwe Nancy, of liever gezegd terug naar de oude Nancy. 

Van huidproblemen naar overgewicht

Nancy was niet nieuw bij ons. Zij had eerder raad gevraagd bij een bevriende collega en had ons al gecontacteerd tijdens haar behandeling. 

“Als je chemotherapie krijgt, kan je bijna niets meer van producten verdragen. Maar ik ben een fiere vrouw en wilde mij goed voelen en er goed blijven uitzien. Het is niet omdat ik kanker had dat ik mij moest laten gaan en geen aandacht mocht geven aan mijn uiterlijk. Mijn huid was echter zo gevoelig dat ik niets kon smeren. Gelukkig hebben jullie mij toen kunnen helpen met de producten van RainPharma, die ik nu nog steeds gebruik.”

Het eerste gesprek

Na ons eerste gesprek was het duidelijk dat er meer aan de hand was dan een paar kilogram overgewicht. 

“Tijdens mijn chemotherapie kon ik heel veel zaken niet meer eten. Ik was nooit echt ziek maar niets smaakte mij. Het enige dat ik echt binnen kreeg, was chocolade en vanillepudding. Je wil niet weten hoeveel Boules de Berlin ik gegeten heb! Iedereen in mijn omgeving zei me ook dat ik dit moest eten omdat ik sterk zou zijn en dit mijn genezing zou bevorderen. Daarnaast kreeg ik ook nog extra cortisone en was de controle over mijn gewicht helemaal verloren. Bovendien voelde ik me moe en moest ik me soms letterlijk vooruitslepen. Echter ontbrak me vaak de moed om gezond te eten en te bewegen.”

Over voedingssupplementen

“Toen ik nog in behandeling was, kreeg ik zoveel pillen, inspuitingen en andere rommel in mijn lijf. Het was echt teveel. Toen naar mijn gevoel alles uitgewerkt was, was ik er klaar voor. Ik voelde dat mijn lichaam behoefte had aan gezonde voeding. Echter hoe gezond ik ook at, ik voelde dat dit niet voldoende was en ik een extra duwtje nodig had. Ik had echt nood aan extra aanvulling die ik dankzij jou leerde innemen via voedingssupplementen.”

Zou het kunnen?

Toen Nancy een tijdje bezig was met het Smart Nutrition Project heb ik haar ook Anti Aging Powder aangeraden. 

“Ik drink nu iedere dag mijn cocktail Anti Aging Powder. Laatst waren we 10 dagen met vakantie en had ik beslist om mijn Anti Aging Powder niet mee te nemen om te kunnen beperken in bagage. Ik vraag me af of het kan maar ik had het gevoel dat ik terug weggleed en zelfs een beetje down was, dit terwijl we net met vakantie waren. Bij mijn thuiskomst ben ik meteen terug begonnen met de inname van mijn dagelijks drankje en in een wip was ik terug de oude.”

PS: Toevallig heb ik twee ex-kankerpatiënten die al geruime tijd Anti Aging Powder nemen. Dit poeder is echter enkele maanden uit stock geweest wegens een tekort aan een ingrediënt. Beide dames, die nu even zonder zaten, werden er echt ongelukkig van. Ook kwamen er toen terug pijnklachten naar boven ter hoogte van spieren en gewrichten die hen herinnerden aan hun ziekte, de therapie en de bijhorende ongemakken. Wat waren zij blij met ons telefoontje toen er een nieuwe productie binnen kwam!

Nancy in 2019 op ons feest ’30 jaar Corporella’. Toen we deze foto zagen kwamen we tot de conclusie dat ze nu minder rimpels heeft dan toen 😊 a.a.p. is dan ook top!

Complimentjes

Anti Aging Powder heeft een belangrijk effect op de huid. 

“Afgelopen weekend ben ik een aantal mensen tegengekomen die ik al even niet meer gezien had. Letterlijk iedereen vertelde me dat ik er zo goed uitzag. Toen ik later de foto’s van mezelf zag, besefte ik pas dat ik er inderdaad echt goed uitzie, dat ik terug de Nancy ben van vroeger. Oké ik had al wel wat rimpels en uiteraard heb ik die nog, maar toch zie je dat ook mijn huid er echt zo veel beter uitziet. Ik ben 57 jaar en ondanks het parcours dat ik al doorlopen heb, schat iedereen mij nu gemiddeld 6 jaar jonger. Ik ben echt zo blij!”

Zie je het verschil?

Een kapsel zoals vroeger

Naast de huid speelt Anti Aging Powder ook een belangrijke rol in de kwalitiet van onze haren.

“Toch nog iets wat mij opvalt. Mijn haar was echt een ramp na de chemo en dat maakte mij niet echt happy. Het kwam ook precies maar niet in orde ook al was de therapie al lang voorbij. Ik heb dan ook al eventjes geleden een afspraak gemaakt bij de dermatoloog die in september gepland staat. Mijn haar is echter enorm verbeterd sinds ik Anti Aging Powder neem. Het begint zelfs terug te worden zoals vroeger. Die afspraak bij de dokter kan dus geannuleerd worden.

Op bezoek bij de dokter

Ik eet nu heel gezond, nooit meer bereid voedsel, zo puur mogelijk. Ook de boeken van Pascale Naesens helpen mij hier bij. Mijn man is mij zelfs gevolgd om de gezonde toer op te gaan.

Ik zou nog graag enkele kilootjes kwijt willen, maar ik weet dat dit door mijn hormonale toestand niet evident is en zal dus sowieso koesteren wat ik nu al bereikt heb.

Ook blijf ik mijn supplementen innemen. Ik voel dat ik ze niet kan missen. 

Ik moet wel nog regelmatig op controle bij de dokter natuurlijk. Bij mijn laatste bloedonderzoek heb ik al mijn punten gekregen. Het kon niet beter, alles was gewoonweg perfect! “

Een pluim voor Nancy, en ook een beetje voor Corporella en RainPharma 😉

Toen ik laatst Nancy aan de lijn had, hoorde ik een heel enthousiaste vrouw die terug staat waar ze wilde staan. Ze kwam net thuis van het sporten terwijl ze daarvoor te moe was om te bewegen. Haar woorden hebben me echt geraakt. 

Ik heb mij helemaal herpakt, ik voel me gezond, ik voel me beter en sterker, ik zie er goed uit. Ik ben ontzettend tevreden dat ik destijds de stap gezet heb om naar jou toe te komen. Bij het eerste gesprek voelde ik mij meteen op mijn gemak door jouw luisterbereidheid. Letterlijk alles wat je me geadviseerd hebt, heeft ook gewerkt. De voeding, de supplementen, het beweegadvies, de huidverzorging. Ik moest wel ver rijden om naar jou te komen maar dat had ik er graag voor over. Ik ben terug een gelukkige vrouw.

PS: “Ik zit in een forum van borstkankerpatiënten en heb al heel veel reclame gemaakt voor RainPharma en Corporella, en voor jou ” ❤️

Bedankt Nancy dat je je verhaal met ons wilde delen. Jouw woorden zijn dan ook een belangrijke inspiratie voor veel vrouwen die hetzelfde meemaken. 

Liefs, 

Greet

Zit jij ook in een dal? Weet je niet hoe er uit te klimmen? Ik ben altijd bereid tot een gesprek 🤗

Bel 03 488 02 74 of mail [email protected] en we spreken snel af.

Antwerpsesteenweg 212, Lier

Ben jij ook zo benieuwd naar Anti Aging Powder? Probeer maar eens een maand! Anti Aging Powder of kortweg a.a.p. neem je idealiter in kuurvorm. Goed nieuws, want dit topproduct kan je gans het jaar aankopen aan 5 dozen + 1 gratis.

Hier kan je Anti Aging Powder aankopen in onze RainPharma webshop.

Bestel je 5 dozen? Dan voegen wij automatisch je gratis doos toe.