Samen sterk, dat werkt!

Wat doe jij vandaag op deze vrije dag? 


Ben je lekker lui of wordt het een actieve dag? 
Alex en Pim gaan padellen, Tijs gaat op stap met met zijn liefje naar dé Limburg, we werken nog wat in de tuin en en ik zorg dat er straks een lekkere maaltijd op tafel staat als iedereen thuiskomt. 
Ondertussen denk ik na over welke gerechten ik de volgende weken ga klaarmaken. Ik kook graag en ben zelf al 4 weken aan het ‘Balance Boxen’. Ik voel mij veel fitter en monter dan voorheen, ik ben ook afgevallen en sta mee in de startblokken voor de detoxweken die eraan komen. Volgende week donderdag starten we met ons volledig gezin, met de Corporella familie én met de RainPharma community een detoxprogramma van 2 weken. De ene wil een paar kilootjes kwijt, de andere snakt naar meer energie of wil z’n huid een opkikker geven. Er zijn er die slecht slapen en nog anderen willen een boost krijgen naar het ‘post-corona’ tijdperk. Ben jij ook zo verheugd dat de versoepelingen er sneller aankomen dan we verwacht hadden en dat ons sociaal leven stilaan terug kan heropgenomen worden? Wil jij ook terug afspreken met mensen, iets gaan eten, samen sporten, op reis gaan, … 
1 ding is zeker: het wordt een leuke zomer!

Ik heb altijd een variatie aan verse groenten in huis. De recepten komen dan vanzelf.

Samen sterk, dat werkt

Samen sterk, dat hebben we het afgelopen jaar heel veel moeten horen, maar we hebben ook wel ondervonden dat dit werkt. Het mooiste bewijs is onze Challenge groep 4 Fun. Zo’n 200-tal van onze klanten hebben zich daar de afgelopen weken aangesloten. Er hangt een heel positieve vibe die je voelt tot in de huiskamer als je de berichten en de reacties leest. Velen zijn hier ook in stilte aanwezig, maar vertellen me tijdens de consultaties hoeveel ze hier aan hebben. En daar doen we het voor!
Daarom dat we nu ook weer, samen met zowel ons gezin als met de collega’s én jullie, in het detoxprogramma stappen dat volgende week donderdag start. Nieuwe plannen moeten niet altijd op maandag starten, toch?


Shake it Up

19 mei is niet alleen Tijs jarig 😃 , dan komen ook de Shake it Up boxen aan. Alle 16 smaken in één pakket, samen met een handige shaker, interessant en duidelijk infoboekje én een bon voor een gratis figuuranalyse. 
Heb jij deze box al gereserveerd? Dan heb je waarschijnlijk al een afspraak voor de ophaling en de analyse. 


Wil jij nog een Shake it Up Box bestellen? 

Doe het HIER

Ik reserveer ook graag een box

Waarom een figuuranalyse? 

Als je al klant bent bij ons dan weet je hoe belangrijk ik het vind om een duidelijke analyse te maken van je lichaam. Meten is weten. Soms heb je een getal voor ogen dat je wil wegen of hoeveel kilo’s je wenst af te vallen. Dat klopt echter niet altijd met de realiteit. Misschien ben je wel heel gespierd en heb je meer ‘karuur’ dan iemand anders. Dan mag je ook niet verwachten dat je naar een pluimgewicht kan of moet streven. Misschien hou je veel vocht op of drink je te weinig of is je vocht niet goed verdeeld. Dat laatste haalt je metabolisme onderuit en maakt dat je veel moeilijker kan afvallen. Al deze zaken kan ik afleiden uit de analyse waar ik mee werk. Ik geef je dan ook meteen tips hoe je dit kan oplossen of welk jouw daadwerkelijk ideaal of gezond gewicht is. Een cijfer op de weegschaal is veel meer en dat pluis ik samen met jouw uit. 


Wil je weten hoe zo’n analyse in z’n werk gaat?
Ik leg het uit in dit filmpje.

Klik HIER 

Collega Sylvie was bereid dat ik haar als voorbeeld nam. Bedankt Sylvie dat je dit met ons allemaal wilde delen. Bij deze test kan je ook zien dat het RainPharma dieet duidelijk een vetverbrandend systeem is, dit in tegenstelling tot crashdiëten waar je meer spieren en vocht kwijtspeelt dan vet. 


Wil jij ook een afspraak voor een figuuranalyse?

Stuur een mail naar [email protected] of bel ons snel op 03 488 02 74


Alle smaken proeven


Het leuke aan de Shake it Up box is dat alle smaken kunnen uitgetest worden. Hou je van chocolade? Test dan zeker de 4 varianten uit. Ben je koffieverslaafd? Dan hebben we Café Latte en Colombian Coffee in de aanbieding. Hou je van ijsjes? Proef zeker de Simply Vanilla of Milk & Cookies. Ben je een fruitboer? Keuze genoeg! Ben je vegetariër? Ook voor jou hebben we lekkere smaken. Voor elk wat wils!


Shakes dienen om te vermageren

Fout! De Rainpharma shakes zitten boordevol bouwstoffen voor onze spieren en huid. Tijdens een dieet verbranden we vetten terwijl we onze spieren moeten beschermen. Deze bescherming komt uit eiwitten. In de shakes zitten alle aminozuren die je nodig hebt om deze spieren te onderhouden. Let op, je gaat niet alleen shakes drinken tijdens een afvaltraject. Je eet twee maal per dag groenten en ook een stukje vlees, vis of een eitje. De shakes gebruik je als aanvulling. 

Eet jij geen vlees of vis? 

Shakes dienen niet alleen ter ondersteuning van een dieet. Ben jij vegetariër, dan moet je extra eiwitten halen uit andere bronnen. De vleesvervangers die je in de winkel vindt, zijn helaas vaak meer suikerbommen dan dat er eiwitten of andere gezonde nutriënten in zitten. Een RainPharma shake is dan de perfecte tussendoor voor jou. Ben je veganist? Dan heb je keuze uit drie varianten: Vegan Vanilla, Vegan Chocolate en Vegalicious Peanuts. Heb je deze laatste twee al eens met mekaar gemengd? Het lijkt wel alsof je een Snickers aan het eten bent 😋. Wist je dat vegetariërs vaak spieren tekort hebben? Ik zie dit echt heel dikwijls bij een figuuranalyse. In plaats van aan te duiden hoeveel spieren je hebt, verschijnt er dan een ‘min-cijfer’, dat ook nog eens in het rood staat. Rood is een waarschuwing, daar moet aan gewerkt worden. Het is maar een tip …

Tip voor alle 50-plussers


Spieren kwijnen weg bij ouder wordende mensen, gewoon door de leeftijd of omdat je niet meer zo mobiel bent en je spieren niet meer zo actief gebruikt. Vrouwen die in de menopauze komen kunnen hier ook over meespreken. Door het wegvallen van de vrouwelijke hormonen verdwijnen spieren en ontstaat er bovendien pijn en verstijving. Ook voor hen is het aangewezen extra eiwitten te nemen onder de vorm van een shake. Ook de huid ziet af tijdens de menopauze. De eerste rimpeltjes verschijnen en voor je het weet heb je diepe groeven in je gelaat en krijg je ‘flapperarmen’ 🙈

Je huid kan niet zonder eiwittenOnze huid bestaat voor 80% uit eiwitten. Logisch dus dat je voldoende eiwitten moet eten om een gezonde huid te krijgen die dik genoeg is om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf, maar ook als preventie van huidziekten en -veroudering. Onze shakes zijn dus ook antiaging producten bij uitstek. Iedere 50-plusser, iedere senior, ook bejaarden, zouden eigenlijk een shake per dag moeten drinken.

Toch  nog even nog eens voor de vegetariërs. Ik raad je aan om echt iedere dag minstens één shake te drinken om je huid een boost te geven. Doe je dit niet zal je een snellere inzakking krijgen van je huid dan een doorsnee persoon en dus mogelijks sneller een ouder uiterlijk vertonen.

In ziekenhuizen geven ze op de brandwonden afdeling ook extra eiwitten aan ernstige verbrande patiënten onder de vorm van shakes. Ook mensen die langdurig bedlegerig zijn en doorligwonden vertonen, krijgen op deze manier hun dagelijkse portie eiwitten binnen. De aminozuren zorgen namelijk voor een snellere huidopbouw en wondheling. 


Ja maar, ik eet voldoende vis en vlees. 

Eiwitten zijn ketens die gevormd worden door aminozuren. Je hebt zowel plantaardige als dierlijke vormen van aminozuren. Eet je vooral dierlijke producten zoals vlees, vis en eieren heb je te weinig plantaardige vormen binnen. Eet je vooral groenten en noten, dan heb je weer te weinig dierlijke eiwitten  binnen. De kunst is om een compromis te vinden tussen beide vormen om de opbouw te garanderen van huid en spieren. Je moet dan helaas al redelijk veel eten om alles in de juiste verhouding binnen te krijgen, maar dan ga je weer verzwaren en overgewicht krijgen. Daarom is een RainPharma shake zo ideaal. Alle aminozuren in de juiste vorm in één klap zonder dat je bijkomt, met bescherming van je spieren en terwijl je de veroudering tegenwerkt. Bovendien kunnen zij gebruikt worden als lichte tussendoortjes die meteen een hongergevoel wegnemen, een voldaan en verzadigd gevoel geven en licht verteerbaar zijn, zonder dat je vetmassa aanmaakt.

Neem extra eiwitten als je sport.

Sport je veel? Dan kan je deze shakes zeker niet missen. Vooral sporters die gedurende lange tijd een inspanning leveren, hebben nood aan extra eiwitten na de inspanning. Het gaat niet over een half uurtje joggen of 20 km met een elektrische fiets rijden. Loop je langer dan een uur, zit je op zondagochtend uren op je fiets met de wielerclub of lig je dagelijks in het zwembad langdurig baantjes te trekken? Dan breken je spieren makkelijk af en verlies je vorm en energie. Om dit te voorkomen dat je onderuit gehaald wordt, drink je binnen het uur na de inspanning een RainPharma shake naar keuze. De smaak speelt geen rol. Ze zijn allemaal evenwaardig, maar ook allemaal even lekker. 


Welkom in onze WhatsApp groep!


Heb jij een Shake it Up Box gereserveerd of opgehaald in de krantenwinkel? Heel vertstandig van onze diëters, zo kan je op deze manier alle smaken ontdekken die je nog niet kende. Is het allemaal nog nieuw voor jou en is dit een eerste kennismaking met de RaiPharma shakes of dieetprogramma’s? Kijk zeker naar onze filmpjes op Instagram en maak je lid van onze WhatsApp groep voor meer tips & tricks.

Wil je deelnemen aan de detox die 20 mei start? Dan heb je nog enkele supplementen nodig. Daily Boost en Mighty Night zijn je basis vitaminen en mineralen. Als je detoxt of wenst af te slanken zijn deze onmisbaar om alle processen in je lichaam correct te voltrekken. Bovendien mag je absoluut geen roofbouw plegen op je lichaam, vandaar deze 2 basissupplementen. 
Dry Energy en Q10 bevatten dan weer de hulpstoffen voor een sterker en beter metabolisme. Carnitine brengt de vetzuren tot in de oventjes van je spiercellen, Q10 warmt de oven dan weer op. Op deze manier krijg je meer energie en wordt je vetverbranding extra geholpen. Q10 is ook een antiaging product en de vitaminen en mineralen ondersteunen je huid. Met een detox programma of Smart Nutrition Project  haal je in eerste plaats rommel uit je lichaam, krijg je meer energie en kan je een paar kilootjes afvallen én krijgt je huid een stevige boost. 


Heb je al een SNP box in huis? Dan heb je alles al bij de hand om te starten. Heb je enkel een Shake it Up Box besteld? Dan heb je nog deze 4 supplementen nodig. 
Heb je al een afspraak voor een figuuranalyse? Of wacht je liever tot na de detoxweken om te zien waar je dan staat? Gebruik je bon en ontdek mee hoe jouw lichaam in mekaar zit. 

Wil je nog één van onze boxen bestellen?

Bestel hem HIER

Naar de boxen


Kan je extra tips gebruiken of recepten ontdekken? 

Maak je hier lid van onze WhatsApp groep

Ja ik ontvang graag tips en recepten: KLIK HIER

Of scan deze QR-code

Gedurende 2 weken helpen wij je graag op weg en kan je ook mekaar stimuleren. Heel waardevol om samen dit traject te bewandelen, vandaar dat gans ons gezin en de collega’s meedoen. Samen ster, dat werkt!

We wensen je nu alvast veel succes en tot snel in de winkel, op consultatie of in onze WhatsApp groep of Instagram. 

Greet & co