Witloof-komkommersalade met garnalen en munt.

Ingrediënten voor 1 persoon

100g gepelde grijze garnalen

1/2 komkommer

1 stronk witloof

50 gram sla

Azijn

Citroensap

Olijfolie

Dille

Zwarte peper

Peperbolletjes

Himalayazout

Bereidingswijze

Je kan kiezen of je de schil aan de komkommer laat. Snijd in dunne schijfjes. Kruid de gesneden komkommer met het zout. Besprenkel met azijn, een beetje olijfolie, een eetlepel water en voeg enkele peperbolletjes toe. Roer het mengsel onder mekaar en laat dit in de koelkast intrekken. Dit kan eventueel al de avond voordien of enkele uren vooraf klaargemaakt worden.

Snijd het witloof fijn, besprenkel het met een paar druppels citroensap en kruid met zwarte peper. Was en droog de sla. Hak nu de verse muntblaadjes fijn. Kruid de garnalen met gedroogde dille.

Voor je de salade mengt, laat je de komkommer eerst uitlekken in een vergiet. Meng het witloof met de komkommer, garnalen en de muntblaadjes. Eventueel verder op smaak brengen met peper en zout. Werk het bord verder af met enkele blaadjes munt.

Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gesprek en we bekijken samen wat we voor jou kunnen betekenen, welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is en gaan samen aan de slag. 
Je kan voor het RainPharma Dieet en Smart Nutrition Project terecht zowel in Lier als Mechelen. 

Boek je gesprek via [email protected] 

Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212

Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27