Wok van Witte kool, witloof en kalkoen

Ingrediënten

1 eetlepel olijfolie
100 g kalkoen
100 g witte kool
1 grote stronk witloof
1 ui
100 ml groentebouillon
1 theelepel Chinees 5-kruiden poeder
4 blaadjes koriander
peper en zout

Bereiding

Hak de koriander fijn en meng het met het Chinees 5-kruiden poeder, de peper en het zout.
Snij de witte kool en het witloof in gelijke slierten van 5 cm lang en 1 cm breed.
Snipper de ui in kleine blokjes en snij de kalkoen in blokjes.
Bak alles samen in een zeer hete pan met wat olie. Bestrooi na 2 minuten met het kruidenmengsel en blus met de groentebouillon.
Laat nog ongeveer 4 minuten verder garen.
Kruid eventueel verder af met peper en zout of meer Chinees 5-kruidenpoeder.
Garneer met de blaadjes koriander.

Bron: Receptenboekje RainPharma
Benne Bastin, kok
Foodlab Benne

Een afspraak maken of meer info nodig?

Via onderstaand formulier neem je gemakkelijk contact op met ons.

Je kan me ook telefonisch bereiken op 03 488 02 74 of een mailtje sturen naar [email protected].

Corporella