YES, we dit it: Getuigenissen van Deelnemers aan het “Back on Track” Programma

Deze getuigenissen weerspiegelen de positieve ervaringen en veranderingen die deelnemers aan het “Back on Track” programma hebben doorgemaakt. Een eerlijke feedback.

Emma, 32 jaar

” Tijdens het Back on Track programma heb ik geleerd hoe belangrijk het is om bewust met mijn voeding om te gaan en tijd te nemen voor ontspanning. De tips over slaap en hydratatie hebben een wereld van verschil gemaakt voor mijn energiepeil. Ik vond het in het begin lastig om mijn eetgewoonten aan te passen, maar ik heb toch goed kunnen volhouden dankzij jullie steun. Bedankt voor de extra begeleiding!”

Ilse, 45 jaar

“Met mijn drukke job was het voor mij altijd moeilijk om tijd te vinden om voor mezelf te zorgen. Het “Back on Track” programma heeft me geleerd hoe ik kleine veranderingen in mijn dagelijkse routine kan aanbrengen die een groot effect hebben. De ademhalingsoefeningen en de aandacht voor slaapkwaliteit hebben mijn stressniveau aanzienlijk verlaagd. Ik had niet verwacht dat een beetje meer aandacht voor hoe ik ademhaal zo’n groot verschil zou maken. Ik heb er ook meer energie van gekregen.”

Lauren, 28 jaar

“De afgelopen weken hebben me echt doen inzien hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen als jonge mama. De verschillende thema’s zoals stressmanagement, hydratatie, en bewuste voeding hebben me geholpen om gezondere keuzes te maken. In het begin vond ik het  moeilijk om consequent te blijven, maar ben nu trots dat ik toch heb volgehouden. Ik kan terug in mijn kledij van voor de zwangerschap en ik ben helemaal uitgerust. Ik ben dus niet alleen klaar voor de zomer maar ook om terug te beginnen werken.”

Toon, 38 jaar

“Ik was sceptisch toen ik begon aan het “Back on Track” programma, maar ik ben nu zo blij dat mijn vrouw mij overtuigde om mee te doen met haar. Vooral het gedeelte over stressmanagement was voor mij een eye-opener. Door bewust te ademen, voel ik me nu veel beter. Het was ook een uitdaging om mijn koffieverslaving onder controle te krijgen. Ik geniet nu met aandacht van mijn koffie én met smaak in plaats van 10 tassen per dag zonder nadenken naar binnen te gieten. Ik voel me veel fitter en meer ontspannen dan ooit tevoren!”

Laura, 35 jaar:

“Tijdens jullie programma heb ik echt veel bijgeleerd over gezondheid. De tips over bewuste voedingskeuzes hebben mijn eetgewoonten enorm verbeterd. Ik geef wel toe dat ik het moeilijk vond  om mij aan de regels te houden tijdens sociale gelegenheden. Dus ik heb wel een paar keer serieus gezondigd. Gelukkig vond ik telkens terug veel motivatie. Ik denk dat het enthousiasme van Corporella er zeker voor iets tussen zit.”

Linda, 55 jaar:

” De menopauze heeft grote veranderingen teweeggebracht, zowel lichamelijk als mentaal. Vooral het slecht slapen dat er bij kwam was heel zwaar voor mij. Ik wist niet dat slaap zo’n impact kon hebben op mijn gewicht.. Het was een uitdaging om mijn slaaproutine aan te passen, maar ik voel zo’n groot verschil. Ik voel me ook algemeen veel beter, kan mijn stress precies beter aan, heb meer focus, heb ook geen nekpijn meer én er zijn al een paar kilo’s af! Ik blijf ook flink mijn Omega Zen en Yoga supplementen verder nemen. En mijn wekelijkse kiné-beurt sla ik ook niet over.”

Lisa, 30 jaar:

” Toen ik  bij jullie startte met mijn endermologiekuur dronk ik echt nooit water. Eigenlijk dronk ik alleen koffie en lightdranken. Tijdens het intakegesprek met Greet werd er al op gehamerd dat ik water moest drinken. Toen het thema van hydratatie aan bod kwam, heb ik jullie blogs gelezen en had ik door dat ik toch meer moest drinken voor een beter resultaat. Het kan toeval zijn maar vanaf toen begonnen de putjes op mijn benen minder zichtbaar te worden. Ik kijk uit naar mjn vakantie en mijn nieuwe bikini’s 😁” 

Nina, 29 jaar:

“De weekmenu’s waren voor mij een belangrijke houvast voor het volgen van het Balance Program. Ik ben niet zo creatief in de keuken en steek eigenlijk ook niet graag veel tijd in koken. Door het volgen van de menu’s had ik ook altijd snel een boodschappenlijstje klaar voor de winkel. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de variatie in de gerechten nu wel meer kan appreciëren. Ik ben al heel tevreden maar zou er toch nog graag een paar kilo’s af krijgen.”

Sven, 35 jaar:

” Vooral het verschil tussen cardio en krachttraining heeft mijn ogen geopend. Ik ben nu 5 kilo kwijt en voel me sterker en gezonder!”

Evi, 33 jaar:

De persoonlijke begeleiding en het extra advies hebben een enorm verschil gemaakt voor mij. Ik had heel veel huidproblemen en had geen energie. Ik ben gestart met het Smart Nutrition Program. Ik dacht deze box even snel in de winkel te kopen en op eigen houtje aan de slag te gaan. Ben ik blij dat ik het advies van de dame in de winkel opgevolgd heb om op gesprek te komen. Ik denk eerlijk gezegd dat ik niet zo’n mooi resultaat had gehaald als ik dit alleen zou gedaan hebben. En wat heb ik genoten van de gelaatsverzorging. Ik verzorg trouwens mijn huid nu iedere dag heel consequent. Die dubbele reiniging maakt echt het veschil.”

Anouk, 26 jaar:

” Ik had vroeger heel veel last van een opgeblazen gevoel en problemen met mijn darmen. Eigenlijk heb ik er al  zo lang last van dat ik dacht dat dit normaal was. Ik at heel veel brood en pasta. Door alleen nog maar deze koolhydraten te laten kreeg ik op een paar dagen tijd een veel betere spijsvertering. Ik voel me nu zoveel lichter en mijn darmen spelen nog maar zelden op.”

Sarah, 34 jaar:

“Ik ben een echte emo-eter. Tijdens de begeleiding heeft Vanessa me doen inzien dat stressmanagement voor mij het eerste werkpunt was om resultaat te boeken. Door het volgen van de anti-stress tips ben ik nu veel beter in staat om beter naar mijn lichaam te luisteren. Ik weet nu beter wanneer ik echt honger heb. Het is zeker nog niet perfect maar ben toch al heel trots dat ik dit al bereikt heb !”

Bart, 49 jaar:

” Het programma heeft me geholpen om gezondere gewoonten te ontwikkelen.”

Kathleen, 38 jaar:

“Ik heb altijd problemen gehad met mijn darmen. Ik heb de weekmenu’s heel consequent gevolgd en ben nu veel bewuster bezig met mijn voeding. Ik voel me lichter en heb veel meer energie. Maar het belangrijste is dat ik echt geen buikpijn meer heb.”

Koen, 51 jaar:

“Toen jullie startten met deze Back on Track, had ik net een fitness abonnement gekocht. Ik was een complete leek en wist helemaal niet dat er een verschil is tussen cardio en krachttraining. Dit programma heeft me geholpen om mijn fitness af te stemmen op mijn doel. Ik ben nu 7 kilo kwijt!”

Miriam, 62 jaar:

“Tijdens het volgen van het Het “Back on Track” programma heb ik ingezien hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor mezelf. Ik heb me dan ook heel graag een kuur cadeau gedaan met de gelaatsverzorgingen. Wat een openbaring! Ik voel me veel meer ontspannen en mijn huid straalt.”

Nadia, 48 jaar:

“Door meer water te drinken in plaats van koffie, frisdranken en alcohol voel ik mij al veel lichter. Ik hield altijd vocht op en dat is al veel beter. Volgende week start ik met endermologie. We gaan in augustus op reis en zou nog graag de cellulitis willen aanpakken.”

Isabelle, 36 jaar:

“De begeleiding en het persoonlijke advies van Tijs hebben een enorm verschil gemaakt. Het was voor mij niet altijd makkelijk, maar door een paar bemoedigende woorden en zijn enthousiasme ging ik telkens vol goede moed terug aan de slag. Ik ben nu heel blij dat ik heb doorgezet.”

Kim, 33 jaar:

“De afgelopen tien weken hebben me zoveel geleerd over zelfzorg en gezondheid. Ik wist niet dat geuren zoveel effect konden hebben op gevoelens. Eef heeft me tijdens de workshop aromatherapie heel veel bijgeleerd over hoe ik geuren kan inzetten. Ik heb nu een heel assortiment in huis.”

Nadine, 53 jaar:

“Ik dacht vroeger altijd dat ik honger had. De tips over het verschil tussen honger en dorst hebben mijn ogen geopend. Ik drink nu veel meer water in plaats van te eten. Daardoor eet ik minder tussendoor. Ik voel me nu veel energieker en ben 3 kilogram kwijt zonder dat ik er iets voor gedaan heb.

Zo bedankt voor deze fijne getuigenissen.

Wil jij ook nog iets kwijt? Reageer gerust hier onderaan de blog.

Stralend fit met Corporella?

Een persoonlijke afspraak voor je revalidatie, een ontspannende massage, een verkwikkende gelaatsverzorging, me-time, meer energie, minder gewicht, een stralende huid, betere slaap, minder stress, tips voor een gezonde levensstijl? 

Wij zijn er voor je!

Frauke, Charlotte, Vanessa, Alex, Greet, Eef, Tijs, Marian