6 redenen om beter te slapen

Een onderzoek, dat werd gepubliceerd in het magazine ‘Clinics in Dermatology’, heeft aangetoond dat de relatie tussen een slechte huid en een gebrek aan slaap kan uitmonden in een vicieuze cirkel.

1. Onvoldoende slapen verergert bestaande huidaandoeningen


Meer ontstekingen leiden tot meer puistjes, een gevoeligere huid, meer allergische reacties en irritaties.

2. Te weinig slaap gaat ten koste van de natuurlijke schoonheid van de huid

Meerdere ontstoken cellen in het lichaam verhogen de afbraak van collageen en hyaluronzuur. En dat zijn nu net de moleculen die de elasticiteit van de huid garanderen en de huid oplichten.

3. Te weinig slaap gooit het immuunsysteem overhoop


Ontstekingen hebben een negatieve invloed op het immuunsysteem. Dat zorgt er niet alleen voor dat men vaker ziek is, het kan ook leiden tot huidziektes zoals psoriasis en eczeem.

4. Wie minder slaapt is minder mooi


Terwijl men slaapt wordt het vochtgehalte van ons lichaam hersteld. Wie te weinig slaapt zal dus niet alleen last krijgen van wallen en kringen onder de ogen, maar ook van een droge huid en zichtbare rimpels.

5. Een slaaptekort versnelt het verouderingsproces

Tijdens de diepe slaap worden beschadigde cellen hersteld, dus de huid van mensen die deze fases van diepe slaap weinig of nooit bereiken wordt ‘s nachts ook niet opgeknapt.

6. Weinig slaap kan leiden tot gewichtstoename

Wie voldoende slaapt heeft overdag minder honger. Slapen kan je dus helpen om op gewicht te blijven en dat is ook goed voor de huid.


Ultra Omega Zen kan een oplossing zijn

Ultra Omega Zen bevat enerzijds omega 3 vetzuren, wat bekend staat om ontstekingen te remmen. Anderzijds bevat het zuivere saffraan, wat bekend staat als ‘natuurlijk anti-depressivum’.

Dit zorgt voor een betere, vaste slaap en vermindert stress. En zorgt op zijn beurt dus voor een gezondere en mooiere huid.

Dosering

Bij Ultra Omega Zen is therapietrouw belangrijk. Eén capsule per avond volstaat, zolang men het maar niet vergeet. Na zes weken behaalt men het optimale effect. Ultra Omega Zen wordt best gebruikt in combinatie met Ultra Omega 3.

Ochtend: 1x Ultra Omega 3

Middag: 1x Ultra Omega 3

Avond: 1x Ultra Omega Zen

Bij een hele droge huid, eczeem of psoriasis kan men ervoor kiezen om de dosis Ultra Omega 3 gedurende een bepaalde tijd te verdubbelen.

[fancy_link title=”Probeer nu Ultra Omega Zen” link=”https://corporella.be/product/ultra-omega-zen/” target=”” style=”1″ class=”” download=””]