De totaalaanpak van Corporella bij huidproblemen door de ogen van Eef.

Van in het begin dat ik bij Corporella werk, viel het me op is dat er dagelijks mensen langskomen in ons gezondheidscentrum voor raad over huidproblemen. Aangezien ik zelf een groot probleem had met mijn huid (dat heb je wel in mijn vorige blog kunnen lezen) ben ik, maar wat blij met de bijzondere aanpak van Corporella. Hier werken we op alle vlak op holistisch niveau aan jouw gezondheid, en dat geldt ook voor je huid.

Onze producten, ons advies en onze behandelingen zijn gericht op het verkrijgen van zowel een gezondere als een mooiere en stralende huid. Als je klant bent bij Corporella weet je het ongetwijfeld al: enkel insmeren met voedende crèmes is onvoldoende. Ik zal zelfs meer zeggen. Je mag zoveel smeren als je wil, als je de binnenkant niet verzorgt heeft het geen enkele zin. Eigenlijk is dit dus geld weggooien.  Ik vertel je heel graag meer over de totaalaanpak bij Corporella van huidproblemen. 

Inside Out, van binnen naar buiten

Waar het allemaal om draait is ons Inside Out principe. Wanneer jij je lichaam intern de juiste voeding geeft, straal je langs de buitenkant. Daarom is de oorzaak van huidkwalen ook meestal (of zelfs bijna altijd!) intern op te sporen. Dit is niets nieuws. Zo reflecteert je huid niet alleen foute eetgewoontes, of wat er binnenin fout loopt. Ook bij slaaptekort en stress bijvoorbeeld zal je huid laten zien dat er iets misloopt. 

Wanneer je met een specifieke kwaal zoals acné bij ons aan tafel zit, bieden we dan ook graag een overkoepelende raadgeving. We polsen naar je levensstijl, je eetgewoontes, hormonale problemen, stress, en zoveel meer om uit te zoeken waar de oorzaak ligt van je probleem. Bij Corporella hebben ze goed begrepen dat alleen symptomen bestrijden geen oplossing is. Je moet de oorzaak vinden en aanpakken. 

In een eerste kennismaking starten we altijd bij jouw persoonlijke noden en overlopen onder andere je voedingspatroon. We concentreren ons in de eerste plaats op natuurlijke producten, pure voeding, op de juiste hoeveelheid groenten, fruit,… We bekijken jouw gewoontes en geven graag gezonde tips, stellen plantaardige alternatieven voor en dergelijke meer. 

De zin van supplementen

Jammer genoeg biedt onze gezonde maaltijd niet altijd voldoende vitaminen of mineralen zoals dit vroeger het geval was. Zo weten we ondertussen uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken dat voeding ontoereikend geworden is om alle noodzakelijke stoffen binnen te krijgen voor een optimaal functioneren. Wist je bijvoorbeeld dat je 125 appels moet eten om je dagelijkse dosis vitamine C binnen te krijgen? Geef mij dan maar een tabletje Super C Boost, welk dezelfde waarde heeft. 

Om die reden bieden we ook dankzij voedingssupplementen de nodige ondersteuning.  Onze orthomoleculaire voedingssupplementen van RainPharma helpen niet alleen jouw immuunsysteem, waardoor je bijvoorbeeld minder verkoudheden doormaakt. Zij helpen je ook om huidproblemen te overwinnen. 

The crème de la crème of bodycare is not a cream

Onze bestsellers Daily Boost en Mighty Nine noemen we onze dag- en nachtcrème van binnenuit. Daily Boost en Mighty Nine zijn samenwerkende basis supplementen, een puzzel die in elkaar past. De ene is een multivitamine voor in de ochtend, de andere is een mineraalcomplex om bij het avondeten te nemen. Als je deze twee stipt inneemt kan er al snel een zichtbaar resultaat optreden.  

Acné is een ontstekingsreactie, waar ons lichaam tegen moet vechten. Dit wordt steeds geprikkeld door een tekort aan Omega 3. Als oplossing stellen we dan voor om extra Ultra Omega 3 bij te nemen. Dit is namelijk een vetzuur dat we nog heel moeilijk uit onze voeding kunnen halen. Door de algemene daling van vis en de daarbij horende kwaliteit in ons voedingspatroon, zou Omega 3 zelfs voor iedereen raadzaam zijn extra te nemen. Deze capsule is voor ieder van ons een ideale aanvulling van vetzuren. Het kan ook echt wonderen doen als we het dan weer terug over acné hebben. Hoeveel je hier best van neemt, wordt steeds persoonlijk besproken. 

Een super supplement

Er zijn zoveel superproducten maar als ik over de Rolls Royce onder onze supplementen mag spreken dan is dit Anti Aging Powder. Dit a.a.p. werkt zeer ruim, door de grote hoeveelheid ingrediënten. Van chondroïtine en hyaluronzuur tot collageen, dit supplement belooft een opmerkelijk herstel van niet alleen huid, maar ook haar en nagels tot zelfs aders en gewrichten. Dat dit a.a.p. een oplosbaar poeder is, vind ik dan ook weer een leuk voordeel. 

De belangrijkste bouwstof van je huid. 

Wist jij dat onze huid voor liefst 80% is opgebouwd uit eiwitten? Daarom mag jij jezelf trakteren met voldoende eiwitrijke voeding zoals een stukje vlees, vis, een handje noten, plantaardige yoghurt maar ook met een eiwitshake. De RainPharma shakes zijn veel meer dan een ondersteuning bij het beoefenen van (top)sport of om gewicht te verliezen. Ze betekenen een belangrijke aanvulling op je dagelijks eetpatroon. Dit ideaal tussendoortje biedt samen met gezonde voeding en de aanbevolen supplementen een zichtbaar herstel aan je zeer dankbare huid. 

En nu mag je wel smeren!

Het reactieve kenmerk waardoor snel irritatie of acné tevoorschijn komt, kalmeert door het Inside Out principe. Start je met een gezonder eetpatroon, zijn je hormonen meer in balans en pas je onze adviezen toe? Dan zal je snel merken dat je huid rustiger wordt. 

Pas nadat je binnenkant goed gevoed wordt heeft het zin om te smeren. Als je de aangepaste ochtend- en avondverzorging toepast, wordt jouw huid ondersteund om bijvoorbeeld voldoende hydratatie op te slaan. 

Voor de verzorging van je buitenkant geldt vaak maar één regel: zo natuurlijk mogelijk. Zo slaag je erin om je huid rust te bieden én te behouden. In ons assortiment vind je verschillende mogelijkheden voor een dagelijks thuisgebruik. Wil je echter sneller resultaat? Kom eerst langs voor een gesprek en start een huidkuur. Dan kunnen wij je nauwgezet opvolgen gedurende een periode dat je regelmatig langskomt. We evalueren elke keer opnieuw en passen onze adviezen aan op de huidige toestand.

Onze professionele verzorging

Tijdens de behandeling stellen we ter plaatse onze verse producten en masker bijvoorbeeld samen, volledig afgestemd op jouw huidconditie van dat moment. Je gaat steeds naar huis met aangepast advies. Iedere keer je langskomt is dus anders. Wij verwachten uiteraard van jou nog een extra inspanning voor de thuisverzorging want samen gaan we voor een sneller maar ook langdurig resultaat. Eén of twee keer per jaar naar de schoonheidsspecialiste gaan, ongezond eten en dan ook nog eens chemische producten op je gezicht smeren, … daar doen we hier niet aan mee. Ik werk nu 4 maanden bij Corporella en heb al zeer mooie resultaten gezien bij verschillende klanten met onder andere acné en eczeem. Zelf ben ik dan ook helemaal fan van de totaalaanpak bij Corporella van huidproblemen.

Ik hoop dat ik jou via deze weg heb kunnen inspireren en een mooie start kan bieden richting herstel. Heb je hierover nog vragen? Kom langs, bel me, stuur een mail, maak een afspraak. Ik help je graag op weg naar een stralende, nog mooiere, maar vooral rustige huid zonder problemen. 

Veel liefs,  Eef

Heb jij ook huidproblemen? Ben je al lang op zoek naar een oplossing? Misschien kan ik je wel helpen! Voor een gesprek kan je zowel in Lier als Mechelen terecht. Voor een combinatie met een gelaatsverzorging of huidkuur, help ik je graag in Lier. Volg je graag één van onze populaire workshops? Zeker doen!

Je kan me contacteren in LIER op nummer 03 488 02 74

of in MECHELEN op nummer 015 43 33 64

Je mag ook altijd mailen naar [email protected]

Liever live een vraag stellen?

Antwerpsesteenweg 212, LIER

Guldenstraat 27, MECHELEN