Katrien vertelt hoe het RainPharma dieet haar deed open bloeien, haar relatie een boost gaf, haar terug gelukkig maakte.

Katrien was vroeger een fervente atletiekster maar door de kinderen is sporten achterwege gebleven. Bovendien begon ze ook meer te eten. Katrien begon bij te komen en hoe meer ze bij kwam hoe minder ze kon of wilde sporten. De negatieve spiraal was ingezet. 

“Mijn gewicht is mij parten beginnen spelen na de zwangerschappen. Als je pas bevallen bent, vind je het normaal dat je wat extra kilo’s over houdt. Ik ging er van uit dat deze er wel vanzelf zouden afgaan, maar helaas is dit anders uitgedraaid. De jongste is nu elf. Zo lang duurt het al dat ik er mee zit.”

Te veel gêne.

Katrien wilde wel afvallen maar was beschaamd om hulp te zoeken. Ze dacht dit wel alleen te kunnen. 

“Op een bepaald moment heb ik geprobeerd om af te vallen. Ik liep echter van de ene ontgoocheling in de andere. Ik heb zelfs ooit online een doos gekocht waarvan ik dacht dat dit voor mij wonderen zou kunnen betekenen. Bovendien zou ik mij niet moeten vertonen voor één of andere coach, want daar had ik te veel gêne voor.  Dit zou dé oplossing voor mij moeten zijn. Het heeft alleen veel geld gekost en niets uitgehaald. Integendeel, nu was ik nog een frustratie rijker.” 

Moeilijke beslissing

“Ik voelde me ronduit slecht. Ik zag er niet uit. Het was zelfs zo erg dat ik op de duur met niemand meer kon afspreken. Mijn man mocht bovendien geen foto’s van mij maken. Ik vond mezelf daarvoor te lelijk. Het heeft voor mij echt heel lang geduurd eer ik de beslissing kon nemen om deze stap te zetten. Ik had eerder ook zoveel weerstand tegen het drinken van shakes. Ondertussen weet ik dat het vooral draait om gezonde voeding. Nu begrijp ik ook wat de shakes betekenen tijdens een dieet en dat voedingssupplementen een belangrijke aanvulling zijn. Het is een deel van mijn leven geworden.

Één van de zeldzame foto’s van Katrien voor haar dieet.

En toen kwam de klik.

Katrien had er plots genoeg van. Ze maakte de klik en nam contact me op. 

“Toen we in de auto zaten, na een uitstap met m’n gezin, was er iets in mij die zei dat het welletjes was. Ik had al wat gelezen over het RainPharma dieet en dat maalde al even in mijn hoofd. Mijn mama gebruikt namelijk al geruime tijd de verzorgingsproducten van RainPharma en zo was mijn interesse gewekt om hierover meer te weten te komen. Vanuit de auto heb ik toen een mail gestuurd naar Corporella. Ik was superblij dat ik snel een reactie kreeg alsook een eerste afspraak. De eerste stap was gezet. Nu kon ik niet meer terug.”

Met een bang hartje naar de eerste afspraak. 

Ik merkte bij ons eerste gesprek dat Katrien heel onzeker was. Toen ik vroeg om op de weegschaal te staan, kwam dit gevoel nog meer naar boven. Ik had meteen door dat dit een zeer belangrijke en moeilijke stap voor haar was. 

“Eerlijk, ik ben met een bang hartje naar mijn eerste afspraak bij jou gegaan. Het was voor mij een heel grote stap om in het bijzijn van iemand anders op de weegschaal te staan. Ik was bang voor deze confrontatie. Anderzijds had ik dit net nodig om mij te motiveren.” 

Het eerste gesprek gaf mij echter meteen een goed gevoel. Ik was bang dat ik geen klik zou hebben met mijn coach maar dat was buiten jou gerekend. Ik voelde onmiddellijk een match. Bovendien was de uitleg voor mij zeer duidelijk. Ik wist waar ik aan begon! Hierdoor ben ik er meteen in gevlogen ben op een zeer correcte manier. Ik had snel een spectaculair resultaat en daardoor een zeer goed gevoel. Ik ben echt heel tevreden dat ik deze stap heb durven zetten.”

Katrien leerde terug genieten

Katrien wist niet meer wat genieten was. Ze nam zichzelf heel bewust voor om dit nu wel te doen tijdens haar vakantie.

“Toen de vakantie aanbrak heb ik het dieet op zich even on hold gezet. We gingen een week met vrienden op reis. Toen we op onze bestemming waren, nam de man van het koppel me even apart om te vragen hoeveel kilo’s ik wel kwijt was. Wat een leuk gevoel was dat! De trend was gezet.”

“Ik heb mij totaal niet laten gaan. Ik wilde echt genieten van mijn vakantie, van een ijsje, van het leuke gezelschap, van mijn man en kinderen. Genieten was iets wat ik al zo lang niet meer kon en dat heb ik nu heel bewust wel gedaan. Je moest eens weten hoe lang ik over dat één bolletje ijs gedaan heb. Ieder lepeltje was heerlijk. Letterlijk iedere minuut van onze vakantie was ontspanning. Ik weet nu terug wat het is om te genieten. En weet je, ik heb zelfs terug een bikini durven dragen.“

Goed gevoel is belangrijker dan gewicht. 

Katrien is 15 kilogram afgevallen. Na haar vakantie hebben we de draad terug opgepikt voor nog een paar extra kilootjes. 

“Door het Balance Program van RainPhama heb ik een klik gemaakt. Ik weet wat ik voel, hoe ik nu zowel fysiek als mentaal in mekaar zit. Dat gevoel wil ik zo graag behouden. Het gaat mij nu niet meer zo over mijn gewicht maar meer over mijn gevoel. Omdat ik me zo goed voel, sta ik nu zelden op de weegschaal. Ik heb dat cijfer niet meer nodig. Thuis weeg ik mij amper. Ik vind het nu prima dat jij meekijkt.”

Geruststelling is voor Katrien cruciaal. 

Toen Katrien me vertelde dat geruststelling zo belangrijk is voor haar moest ze me dit toch even uitleggen. Ik spreek altijd over opvolging maar geruststelling klinkt zoveel mooier. 

“Voor mij is de opvolging zeer belangrijk. Het motiveerde me telkens om het goed te doen. Ik moest tegenover jou laten zien dat ik goed bezig was en deed ook echt mijn uiterste best. Die sociale druk was wat ik nodig had. Naast de waardevolle uitleg is er nog een belangrijke reden waarom ik graag naar jou kom. Ik weet dat ik nog lange tijd naar jou mag komen en dat geeft mij een gerust gevoel. Ik zou anders angst hebben om te hervallen en nu heb ik die geruststelling. Hoe bouw ik terug op na mijn dieet? Hoe voorkom ik een herval? Bovendien vind ik de lichaamsanalyses bijzonder interessant en belangrijk om de evolutie te kunnen blijven opvolgen.”

Het is een dure aangelegenheid. 

“Als ik vroeger naar de winkel ging kwam ik steeds gefrustreerd terug thuis. Ik zag iets mooi hangen en kon alleen maar hopen dat ze het in mijn maat hadden. Echter, niets paste. Alles wat ik mooi vond was te klein. Daardoor droeg ik altijd hetzelfde. Ik had ook alleen maar broeken. Ik ging zelfs helemaal meer winkelen. Ik heb jaren geen kleedjes gedragen omdat ik me er zo lelijk in voelde. Nu ik zoveel afgevallen ben, moest ik wel gaan winkelen en heb ik er zelfs het plezier in gevonden. Ik heb een volledig nieuwe garderobe moeten kopen. Daarom is het dus een dure aangelegenheid 😉 Ik heb deze zomer alleen maar kleurrijke kleedjes en rokjes gedragen. Eindelijk voel ik me hier goed in. Greet, ik heb zo veel meer zelfvertrouwen.”

Katrien draagt terug kleur 🌈

Ik heb tonnen energie. 

“Vroeger deed ik atletiek, maar dat kon niet meer door de last in mijn knieën en kuiten. Als ik nu thuiskom van mijn werk heb ik zelfs nog energie en zin om terug naar buiten te gaan, om te gaan fietsen.” 

Ik werk als verpleegkundige in een ziekenhuis en ook daar merk ik een verschil. Trappen doen gaat nu veel vlotter. Door mijn toch wel fysieke job, was ik vroeger echt moe als ik thuiskwam en plofte dan nogal snel in de zetel. Nu is dit een ander verhaal. Ik geniet nu ook van het buiten gaan op zich. Vroeger bleef ik stilletjes thuis zitten. Het buiten zijn geeft me ook echt een boost.” 

“Onze vorige reizen waren stapvakanties in de bergen. Ik kon wel mee maar toch bleef ik aan het staartje hangen en altijd kwam ik als laatste boven. Eigenlijk heb ik een beetje spijt dat we niet naar de bergen geweest zijn. Ik zou graag de test willen doen. Hoe zou ik het nu doen met 15 kilogram minder?“

Ik ben terug gelukkig. 

Katriens man komt na hun vakantie bij me in de winkel. Vanzelf komt er een gesprek op gang over Katrien. “Vroeger had ik vakantiefoto’s zonder mijn vrouw. Het leek wel of ik alleen met de kinderen op reis was geweest. Ik heb nu wel foto’s mogen nemen.” Hij vertelt me dat hij een andere vrouw heeft. Ik zie de sterretjes in zijn ogen 🤩 Ook de relatie met haar man heeft een boost gekregen. 

“Nu rijd ik samen met mijn man met de koersfiets. De belangrijkste reden waarom ik dit vroeger niet deed was dat ik geen koersbroek durfde te dragen. Dat is nu verleden tijd. Omdat we nu zoveel dingen terug samen kunnen doen heeft de relatie met mijn man ook een duwtje gekregen. Ik ben ook tegenover hem helemaal open gebloeid. Hij mag terug foto’s van me nemen. Ik heb zelfs een fotomuur gemaakt in huis waar ik nu ook tussen hang. Mijn man is supertrots op me. Ik ben niet alleen open gebloeid, ik ben terug gelukkig.”

Katrien heeft terug zin gekregen om te sporten.

Ik heb zo veel meer zelfvertrouwen.

“Eigenlijk is mijn hele wereld veranderd. Ik ga bijvoorbeeld nu heel anders om met vrienden. Ik heb ook de indruk dat ik meer gehoord word en dat ik zelfs meer kan betekenen voor mijn patiënten. Ik weet niet of het door mijn zelfbeeld kwam dat ik dit zo ervaarde maar vroeger had ik snel het idee dat mensen over mij roddelden. Ik had ook vaak het gevoel dat iemand met mij stond te lachen. Ik had zelfs het idee dat men niet geïnteresseerd was in wat ik te vertellen had en daarom zweeg ik dan maar. Eigenlijk was ik alleen maar bezig met mijn uiterlijk, met hoe mensen naar mij keken en hoe ze over mij zouden denken. Maar nu Greet, echt … Ik heb zo veel meer zelfvertrouwen. Ik kan het RainPharma dieet en jouw begeleiding aan iedereen aanbevelen”

Nu pinkte ik een traantje weg.

Vaak worden mensen tijdens onze gesprekken tot tranen bewogen. Deze keer was het omgekeerd en pinkte ik zelf een traantje weg. 

“Greet, ik wil ik dat je dit in mijn getuigenis vermeld. Ik ben je enorm dankbaar voor wat jij hebt teweeggebracht bij mij. Het gaat niet alleen over het programma en die kilo’s die er af zijn. Het is ook de klik die ik meteen voelde bij het eerste contact alsook het warme gevoel dat ik steeds bij jou krijg. Dit geldt trouwens voor gans het Corporella -team. Je bent hier geen nummer, je voelt je hier steeds welkom. Dank je wel!”

En toen kreeg ik ik dit kaartje ❤️ Zo verliefd 😍

Jij bedankt Katrien voor deze getuigenis! Greet X

Zit jij ook al lang met twijfels? Durf jij net als Katrien moeilijk de eerste stap zetten? Wil jij ook meer weten over het RainPharma dieet? Ik help je heel graag verder! Stuur maar een mail naar [email protected] en ik bel je snel op.

OF

Bel 03 488 02 74 voor LIER

Bel 015 43 33 64 voor MECHELEN