Nadine was zichzelf kwijt, kon haar klachten niet plaatsen. En toen vond ze iemand die naar haar luisterde en haar begreep.

Nadine kampte al langer met klachten die ze niet kon plaatsen. Ze dacht dat dit misschien een voorloper kon zijn van de menopauze en stapte naar haar arts. Misschien kon hij een antwoord geven op haar vragen. 

“Ik zat met zoveel vragen in mijn hoofd waarvan ik hoopte dat mijn dokter het antwoord kon geven. De klachten werden echter steeds toegewezen aan stress en het effect van corona op mijn mentale welzijn.  Ik voelde me steeds slechter en totaal niet meer de vrolijke vrouw die ik vroeger was.” 

Anja was mijn voorbeeld

Anja heeft hier vorig jaar haar verhaal verteld. Lees bij gelegenheid zeker haar inspirerende getuigenis. 

“Ik was het beu, ik wou weer vrolijk door het leven gaan.  Ik nam Anja als voorbeeld. Door het lezen van Anja’s verhaal ben ik Corporella beginnen volgen op Instagram en Facebook. Het heeft dan nog wel eventjes geduurd, maar plots was het echt teveel en nam ik de telefoon. Eerlijk, ik wist totaal niet wat ik hier mocht verwachten, maar wilde het een kans geven.” 

Anja in haar restaurant Het Looks

Gewicht was niet de prioriteit

“Ik was niet meer de vrolijke Nadine van vroeger. Ik was mezelf letterlijk kwijt en wist niet hoe ik mezelf kon terugvinden. Ik had ook opvliegers en had geen idee hoe ik deze onder controle kon krijgen. Mijn gewicht vind ik belangrijk maar was totaal geen prioriteit. Ik wilde eerst aan mezelf werken en dan pas naar dat gewicht kijken. Toen Greet me onderwierp aan het vragenuurtje en de bijhorende analyses kwamen we tot de conclusie dat het Balance Program soelaas kon brengen. Ik heb geen enkel moment getwijfeld. Ik geloofde ook meteen in alles wat Greet me vertelde, eindelijk iemand die luisterde en mijn problemen herkende” 

Ik ben terug de Nadine die ik was. 

Toen Nadine voor haar opvolgconsult langskwam, heeft Tijs me vervangen tijdens onze jaarlijkse vakantie. Na haar bezoek kreeg ik een berichtje van Tijs over het enthousiasme van Nadine en het leuke gesprek dat er was geweest. Zo ‘n snel effect, dat had ze niet verwacht. Na een maand zag ik Nadine zelf terug. Wat een spring-in-t-veld kwam er nu binnen! Ik zag niet alleen een verschil tegen een maand geleden, het was gewoonweg een metamorfose

“Ik ben fitter, happier, ik ben terug de Nadine die ik was. Ik ben gewoon super enthousiast over alles. Ik kreeg er zo veel energie van. Ik kon maar niet geloven dat deze veranderingen op zo’n korte tijd konden gebeuren. Ook had ik al een complimentje gekregen van een vriendin. Ze vertelde me dat ik zo straalde. Wat was er met mij gebeurd? Ik werd er zo gelukkig van.”

“Nu besef ik ook dat mijn gewicht toch ook wel een belangrijker issue was dan ik dacht. Ik woog nu al 5 kilogram minder waar ik heel blij mee was. Ik dacht altijd dat ik gezond at. Ik heb ook eerder alles geprobeerd om die extra kilootjes eraf te krijgen. Het enige dat ik eraan overhield was de ene frustratie na de andere. Eigenlijk werd ik er gek van, besef ik nu.

Na de vakantie

Nadine vertrok op reis naar Italië. De afspraak was om niet echt los te laten maar te genieten van kleine extraatjes. Het is tenslotte vakantie en dan is alles anders dan anders. Daarom ga je ook op reis: om te ontspannen, om te proeven van de lokale keuken, om even uit de ratrace van het dagelijks leven te stappen, om te genieten van het gezellig samenzijn. 

“Ik kom net terug uit vakantie. Ik heb er een heerlijke tijd gehad en heb enorm genoten. De dag startte met een gezond ontbijt van meloen, vijgen, yoghurt en granola met een kop koffie. De tiramisu liet ik wel staan 😉 De richtlijnen van voornamelijk groenten met een stukje vlees of vis heb ik doorgetrokken tijdens onze reis. Mijn shakes had ik mee als tussendoortje. Ik heb me af en toe wel getrakteerd op een extraatje. Vroeger zou ik schuldgevoelens gehad hebben maar dat was nu totaal niet geval. Ik heb gewoon genoten zonder overdaad te plegen en dat voelde goed. Bij onze thuiskomst mochten we nog naar een trouwfeest. Ook daar liet ik een glaasje bubbles toe zonder schuldgevoel.” 

Genieten van vakantie

Een kleine weerslag

Nu voel ik toch een beetje de weerslag van de zondigingen. De cumul met het trouwfeest en het tekort aan slaap dat erbij komt eist toch wel een beetje z’n tol. Het is goed dat ik dit voel, dat ik een signaal krijg. Mijn lichaam geeft spontaan aan dat ik terug regelmaat moet zoeken en mij moet houden aan de basis. Heel fijn dat ik mijn lichaam en de werking ervan leer kennen. En vooral dat ik er moet naar luisteren en weet hoe ik hierop kan reageren. 

Toen ik vroeger op reis was, ging ik all the way om daarna heel drastisch te zijn voor mezelf. Door matig te blijven, voel ik nu dat het voldoende is om de draad van voorheen terug op te pikken en daar heb ik totaal geen last mee.” 

Grote schoonmaak

Ik raadde Nadine aan om ook Detoxifying Broccoli Seed Caps en Delightful d-fence te nemen. Deze twee supplementen van RainPharma zijn zeer innovatief en betekenen een belangrijke ondersteuning in het proces van de menopauze. Vitamine d is echt iets wat iedere vrouw zou moeten nemen die in de menopauze beland is. Belangrijk naar preventie van osteoporose en borstkanker, maar ook op vlak van weerstand en energieniveau. Detoxifying Broccoli Seed Caps zijn als het ware een messenger die opdracht geven aan onze voedingsstoffen, onze cellen, en zelfs ons DNA. Zij zorgen voor een detox, antiaging en voorkomen ontstekingen in het lichaam

“Ook de voedingssupplementen doen echt hun werk. Naast het pakket van het Balance Program had Greet me ook aanbevolen om de broccoli capsules en vitamine D van RainPharma te nemen. Toen ze mij uitlegde waarom heb ik hier niet over getwijfeld. Ik had nog nooit over broccoli capsules gehoord. Greet legde me uit hoe belangrijk deze zijn voor de hormonale disbalans. Maar niet alleen dat. Ook mijn lever zou er deugd van hebben. De grote kuis was begonnen. Ik voelde dit project ook écht aan als een innerlijke schoonmaak.

Ook de buitenkant kreeg een make-over

Doordat het zo goed met haar ging was Nadine ineens ook in de mood om zich van kop tot teen te verzorgen. Ze was zo goed bezig aan de binnenkant, aan haar innerlijke schoonmaak zoals ze het zelf uitdrukt. Hoog tijd nu om die buitenkant aan te pakken


“Ik kreeg uitgebreid advies van Frauke over de verzorgingsproducten van het RainPharma assortiment en ontving er nog een leuke maxi toiletzak bovenop. Ik wist niet dat een douchemoment zo’n heerlijke ervaring kon zijn. Ik was mij nu met de Skin Wash Pink Grapefruit. Daarbij gebruik ik de Body Wonder Towel om een schuimwolk te creëren. Maar waar ik nog het meest van geniet is de heerlijke geur die op deze manier verspreid wordt. Ook dit wellness moment brengt rust in mijn hormonen. 

En die shampoo, wauw! Wat een heerlijke geur is dat! Ik hou zo veel van die geur dat ik mijn lichaam er zou willen mee wassen. De douche beëindig ik nu met de After Oil waardoor mijn huid zijdezacht is als ik uit de douche stap en meteen mijn kleren kan aantrekken.”

Voor Nadine geen parfum meer 

“Smeren vind ik ook zo fijn. Ik ben fan van de droge olie, Sacred Seven Body Oil. Ik vind de geur zo heerlijk, maar wat ik nog het leukst vind, is dat je daarna niet in zo’n zware walm hangt. Weet je dat ik nu bijna geen parfum meer gebruik? Vroeger smeerde ik veel bodymilk en daar bovenop parfum. Nu dat mijn huid zo zuiver aanvoelt kan ik er geen parfum meer opspuiten. Ik heb het gevoel dat dit dan boven op mijn huid plakt. Dit kan volgens mij niet goed zijn. Bovendien hou ik niet meer van die parfum geuren. Ik ben echt verzot op de geuren van de essentiële oliën in mijn producten die na gebruik ook nog subtiel aanwezig zijn”

Deodorant

Vroeger gebruikte ik deodorant sprays. Nu gebruik ik de deo van RainPharma. Wat een verschil met een andere klassieke deodorant die ik eerder gebruikte. Op een bepaald moment gebruikte ik echter uit macht der gewoonte toch eens mijn vorige spray. Dit gaf zo’n verstikkend gevoel. Dit ga ik echt nooit meer doen.” 

Mijn afspraak bij de dermatoloog kan ik afzeggen

“Ik moet toch nog iets frappant vertellen. Naast de Sacred Seven Oil gebruik ik ook de Prebiotic Skinlotion. Ik heb al een jaar of vier last van rode uitslag en vlekjes op mijn buik en schouders. Ik kreeg hiervoor cortisone voorgeschreven, waar ik toch weerstand tegen had. Sinds ik Prebiotic Skinlotion gebruik is die uitslag volledig verdwenen. Mijn afspraak met de dermatoloog mag ik dus afzeggen.” 

Dit was wat ik nodig had

Nadine heeft een heel leuke hobby. Zeker eens kijken op haar Instagram account @silverstory.be 

Nadine geniet opnieuw van haar hobby.

“Niemand luisterde naar wat ik voelde. Ik schreeuwde echt om een luisterend oor maar werd niet gehoord of tenminste ik wist niet waar ik terecht kon. Dit heb ik gevonden bij Greet die mij op het juiste spoor zetten. 

Door dat ik mij zo goed voel, ben ik ook terug creatiever geworden. Naast mijn job op een boekhoudkantoor, ben ik ook graag met mijn handen bezig. Ik maak graag een handwerkje en ontwerp en creëer juweeltjes. Ik haal hier veel voldoening uit, maar nu nog meer dan vroeger.”

Ik voel mij zo goed, ik ben heel happy, heb meer zelfvertrouwen, doe de dingen die ik graag doe. Echt Greet, dit was wat ik nodig had.”

Bedankt Nadine voor deze heel leuke enthousiaste getuigenis 😃

Greet

Heb jij ook klachten die je niet kan plaatsen? Na een gesprek wordt het misschien voor jou ook duidelijk zoals bij Nadine. Maak je graag een afspraak?

Dit kan via [email protected]

Je kan me ook telefonisch bereiken op nummer 03 488 02 74