Mijn reis naar een gezondere levensstijl met RainPharma – Een persoonlijk verhaal van Vanessa.

Kennismaking met RainPharma en het Balance Program.

Mijn eerste kennismaking met RainPharma kwam via een vriendin die het Balance Program had gevolgd bij een gespecialiseerde coach. Op dat moment worstelde ik met overgewicht als gevolg van de inname van medicatie omwille van evenwichtsstoornissen. Op een gegeven moment besloot ik de knop om te draaien en werk te maken om die overtollige kilo’s te verliezen.

Het Balance Program van RainPharma heeft me enorm geholpen. Ik ben maar liefst 16 kilogram afgevallen. Zelfs tijdens een citytrip naar Kopenhagen heb ik mijn programma nauwgezet gevolgd. Wel moet ik een hilarische tip delen: zorg ervoor dat het deksel van je shake goed vastzit om te voorkomen dat je, net als ik, met een koffer vol poeder aankomt. Ik heb toen wel enkele dagen kunnen genieten van heerlijk geurende kleren naar vanille.

Ontdekking van natuurlijke verzorging.

“Tijdens een uitstapje met dezelfde vriendin liet ze me haar Advanced Precleanser voor de gelaatsreiniging gebruiken. Dit wekte mijn interesse voor natuurlijke verzorging. Vooral omdat mijn dochter Laura met haar extra chromosoompje, een zeer droge en hypergevoelige huid heeft. Met RainPharma’s Prebiotic Skinlotion en Full Force dag- en nachtcrème begonnen we Laura’s huid te verzorgen. Nu verzorgen we dagelijks samen ons gezicht met het RainPharma 6-stappenplan, waarbij ik graag grap dat ze moet oppassen om haar sproeten niet mee af te wassen.

Oppassen dat we die mooie sproetjes niet afwassen 🤩

Overstap naar natuurlijke producten voor ons hele gezin.

“Mijn interesse in natuurlijke verzorging groeide, en ik begon meer te lezen over niet-natuurlijke producten. Dit leidde ertoe dat ik mijn oude producten opzij heb gezet en overgeschakeld ben naar natuurlijke alternatieven. Shampoo en douchegel waren hierbij de eerste stap. Zowel ik als mijn vier kinderen werden al snel fan van het ganse RainPharma assortiment. Hoewel mensen mij staaltjes van andere merken aanboden, bedankte ik vriendelijk, want RainPharma had mijn vertrouwen gewonnen.”

Verdieping in voeding en omscholing.

“Tijdens mijn Balance Program begon ik me te verdiepen in voeding en ketose. Mijn coach stelde me zelfs voor om bij haar te komen werken, waardoor ik opleidingen kon volgen, onder andere van RainPharma en ook keto-coach. Zo kon ik ook mijn vader overtuigen van de kracht van voedingssupplementen en shakes. Na zijn operatie van een liesbreuk vond hij het bijvoorbeeld niet meer dan normaal dat hij extra vitamine C nam.”

Compleet veranderd van levensstijl en beroep.

“Het RainPharma dieet heeft niet alleen geleid tot gewichtsverlies, maar heeft ook mijn levensstijl en zelfs mijn job veranderd. Ik volgde Corporella al een tijdje op Instagram en wilde zo graag deel uitmaken van dat team. Op een gegeven moment heb ik dan spontaan gesolliciteerd bij Greet. Zo ben ik uiteindelijk bij Corporella terechtgekomen, waar ik me volledig kan uitleven in het begeleiden van klanten naar een gezonde levensstijl. Sterker nog, ik heb me zelfs omgeschoold tot integraal orthomoleculaire therapeut.”

Laura met haar (letterlijk) grote vriend Tijs bij Corporella Mechelen die haar alles leert over gezond leven. Zij vind het super dat ze af en toe mee mag naar mama’s werk 💚

Conclusie: Een nieuwe levensstijl met RainPharma

Mijn reis met RainPharma is een reis van persoonlijke groei en verandering geweest. Dankzij hun programma’s en natuurlijke producten heb ik niet alleen mijn gewicht onder controle gekregen, maar ook mijn gezinsleven en professionele carrière getransformeerd. Voor mij is RainPharma meer dan alleen een merk, het is een levensstijl die ik met trots omarm.”

Vanessa

Wil jij ook een paar of meer kilootjes kwijt? Heb je te weinig energie? Heb je een huidprobleem? Heb je last van opvliegers? Slaap je slecht? Ik heb je graag mee balans te zoeken. 

Afspraak kan in LIER, 03 488 02 74 , Antwerpsesteenweg 212

Afspraak in MECHELEN, 015 43 33 64, Guldenstraat 27

💻 info@corporella